Мустафа Емин: Подавам оставка

5
Ще защитя името и достойнството си в съда
Ще защитя името и достойнството си в съда Снимка: Фейсбук

Ще защитя името и достойнството си в съда

Мустафа Емин подава оставка като съветник на министъра на отбраната,

Това съобщи самият той с пост във Facebook.

Публикуваме пълния му текст:

"Подавам оставка от позицията съветник в политическия кабинет на министър Тагарев, за да се прекрати атаката срещу него и правителството. Ще защитя името и достойнството си с доказване на истината за комуникацията ми с персонала в болница Пирогов в съда, като съм благодарен за помощта на лекарите и сестрите и не приемам обвиненията и внушенията от постове и вътрешни проверки. „Замразявам“ участието си в Националния съвет на "Да България" важно е проверката да бъде безпристрастна.

Благодаря на подкрепата от семейството ми, приятели, колеги и стотици български граждани, които ценят истината и човешкото достойнство и не приемат начина на моето оклеветяване.

С опита си от тази информационна атака срещу мен искам да предупредя, че този натиск ще нараства и руши доверието, ще противопоставя и провокира агресия – нека заедно се противопоставим на тази заплаха."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    8
    Не
    Не напуска заради случая. А защото щял да ходи до Одрин. Пуснали забрадки изгодно и жена му искала да си избере най-хубавите. Била разбрала, че в тази християнска държава ѝ се присмиват, че нейните забрадки били от миналогодишната колекция и не е по модата. За справка - в училищата във Франция са забранени.
  • 5
    7
    Стоян
    Разкарайте го този мангал и забрадената му пьрвобитна лелка,айде кьм Диарбекир,нема място в министерство,че и сьветник,срам,срам!!!
  • 7
    6
    остава само едно за тоя
    да приеме Християнската вяра - единствената истинска вяра и след това да отиде в някой манастир да сади домати до края на живота си, никой да не го чуе повече
  • 6
    5
    До ЮКСЕЛ
    Прочети мнението на Валерия Велева и си задай същия въпрос.Ако в момента спасяват живота на твоето дете и някой прекъсне 3 пъти борбата за спасяването му,теб ще те интересува ли,дали е мюсюлманин,юдей или християнин,атеист... Запитай се.И си отговори.Политиците ни навират непрекъснато в лицата постулатите си.А всъщност всички сме хора и им сърбаме попарата
  • 0
    4
    Минувач
    И аз не пиша кой знае колко правилно. Ама тия под мен къртят!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари