Делян Пеевски: Изразявам пълна и безусловна подкрепа за болница "Пирогов"

1
Смятам, че всички ние сме длъжни да изразим ясно и високо непримиримостта си към това самозабравили се чиновници, като Мустафа Емин, коментира депутатът от ДПС
Смятам, че всички ние сме длъжни да изразим ясно и високо непримиримостта си към това самозабравили се чиновници, като Мустафа Емин, коментира депутатът от ДПС Снимка: ДПС

Смятам, че всички ние сме длъжни да изразим ясно и високо непримиримостта си към това самозабравили се чиновници, като Мустафа Емин, коментира депутатът от ДПС

Депутатът от ДПС Делян Пеевски излезе с позиция за скандала с Мустафа Емин и болница "Пирогов".

На официалната страница на партията във Facebook Пеевски написа:

"Проследявайки събитията от последните дни, свързани с “Пирогов", изразявам пълната си и безусловна подкрепа към ръководителя на болницата д-р Валентин Димитров и целия екип на “Пирогов" срещу недопустимата арогантност и агресия, на които са подложени. Смятам, че всички ние сме длъжни да изразим ясно и високо непримиримостта си към това самозабравили се чиновници, като Мустафа Емин, политици и каквито и да са се самонарекли, да си позволяват да унижават и обругават български лекари и медицински сестри, изисквайки “специално" привилегировано отношение, използвайки позициите си за оказване на натиск и принуда.

Още по-малко е допустимо това, че вместо да понесе отговорност за допуснатата грешка и нарушение, се прави опит целият този срамен за извършителя случай да се пренесе на политическото поле.

Нашите лекари и медицински работници изнесоха на плещите си кошмара на Ковид пандемията. “Пирогов" и екипите му винаги са на първа линия при най-страшните бедствия, катастрофи и трагедии.

Те заслужават единствено нашия респект и уважение!"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    123
    Абе теб кой те пита бе глиган ??? Ти си санкциониран международен престъпник и корупционер. Ти си за линч свиньо мизерна.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари