Мануела Малеева: И тази буря ще отмине, Мустафа

1
Тенис легендата застана в подкрепа на съветника на министъра на отбраната
Тенис легендата застана в подкрепа на съветника на министъра на отбраната Снимка: Фейсбук

Тенис легендата застана в подкрепа на съветника на министъра на отбраната

Тенис легендата Мануела Малеева застана в подкрепа на Мустафа Емин. Името на съветника на министъра на отбраната Тодор Тагарев се замеси в скандал в болница "Пирогов". Служител на лечебното заведение разказа, че Емин е злоупотребил със служебното си положение и е искал да извадят дете от шокова зала, за да вкарат неговото, държал се арогантно и заплашително. Вчера от МЗ, от МВР и от "Пирогов" излязоха със становища по случая.

"С моят приятел Mustafa Emin. Един от най-милите хора, с които съм се запознавала, а същевременно и един от най-смелите. Самичък (с подкрепата на семейството си), той посмя да се изправи срещу ДПС в Рибново.
Координирана атака от всички страни. Не само срещу теб, но и срещу министър Тагарев. И тази буря ще отмине, Мустафа. И ще бъдеш още по-силен!"
, написа Малеева във Фейсбук.

"Не е вярно, че Мустафа се е държал агресивно", коментира Малеева под своята публикация в социалната мрежа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    7
    Divotii
    Мануела живее доволно и щастливо от много години в Швейцария и абсолютно сигурно вижда оттам живота в България с розови очила и явно се бори и тя не знае да каква кауза. Тъпо изказване от човек ,с претенции за интелект.
  • 7
    6
    Гангстер
    "Самичък (с подкрепата на семейството си), той посмя да се изправи срещу ДПС в Рибново". И затова беше възнаграден с пост на съветник? И каква му е ЕКСПЕРТИЗАТА от Рибново? Малеева, не се излагай!
  • -9
    5
    Бай Дън
    Браво на Малеева, злите сили нападат демокрацията и най-вече успелите либерали от различни етноси, но светлината ще победи, доброто ще възтържествува. Няма как този мил смелчак Емин да не устои, с теб сме, с теб съм и аз, дръж се, няма агресивни либерали, това са долнопробни лъжи разпространявани от агентите на Путин.
  • 20
    4
    НСА
    Имах състудент помак от Рибново преди двайсетина години. Впрочем, изумително талантлив спортист, природата дала че се забравила, скромен, брилянтен български, услужлив и прост. Ама под думата прост не говоря за наивен. Прост на първично ниво. Половин година се къпа със студена вода просто защото не умееше да си оправи топлата вода със смесителя. И не, не е шега! Някаква друга галактика са в това село.
  • 20
    3
    Хайде, хайде
    Мустафата вече е история. Категорично е решено от съпартийците му. Понеже до полунощ им гледах постовете в подкрепа, но тази сутрин всички си бяха изтрили постовете. Явно нещо е решено в малките часове. Този е решил да се прави на мъж в смутни времена.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари