Мустафа Емин поискал да изкарат дете от шокова зала в "Пирогов", за да приемат неговото

0

Съветникът на министъра на отбраната се държал арогантно и заплашително

Скандал в "Пирогов" се е разиграл тази нощ. За това научаваме от публикация във Фейсбук на Неда Дамянова, служител в спешната болница. Емин Мустафа, съветник на министъра на отбраната Тодор Тагарев, поискал да изкарат дете от шокова зала, за да вкарат неговото. Държанието му било арогантно и заплашително.

"Нощес в "Пирогов" дойде Емин Мустафа с детето си. Държа се арогантно и скандално, като първоначално искаше да извадят от детска шокова зала дете в шок, за да влезе неговото, което беше с една малка раничка, заплаши с министъра на здравеопазването, като не се съобрази, че той е работил в "Пирогов" и можем да проверим.

Накрая, след всичко отново вдигна скандал и в НХА същите заплахи с министъра, за да получи документите, които преди това му бяха дадени от залата. Попитах господаря Рибново, така ли си представя упражняването на властта, която му е дадена от нас народа и не се ли представя твърде неприемливо за поста, който твърдеше, че заема. Та това е!", заяви Диманова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    6
    123
    Ебан калмар ! Наглоста им е в днк-то.
  • -7
    5
    Ебандуране
    До номер едно ТВОЯ УЙ ДА НЕ Е НАДЕН, НАХУЙНИК.
  • 8
    4
    Балканеца
    Ами правилно го е попитала госпожата. И да, точно така си представят упражняването на властта. Хубавото е, че там номерцата не са минали и една женица го е сложила на мястото му. Сега ако имахме и държава, и тя да го прати на мястото му - вън от държавното управление и забрана за упражняване на такова и за в бъдеще... само че държава няма, има кочина.
  • 14
    3
    до 1
    по бай Тошово време щеше да се казва Михаил Емилов и щеше да му отива и да го харесва дори и да не му харесва
  • 16
    2
    Цжбмм
    От после видели никаквец!!!!Кой си ти бе?????Сигурно си пораснал над обора на село!!!!!Заведи си детето в друга болница,щом няма места!!Кой те направи и съветник бе????Пази боже сляпо да прогледа!!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари