Мото клубовете закриват сезона с обиколка на Русе

0

Любителите на двуколесни моторни превозни средства ще се съберат на паркинга на МОЛ-а

Русенските мото клубове организират на 22 октомври, събота, официално закриване на мотосезон 2022 г.

То ще започне в 11:00 часа със любезното съдействие на Mall – Rousse, като всички мотористи, фенове и любители на двуколесни моторни превозни средства първо ще се съберат на паркинга на търговския център.

В 12 часа по традиция ще започне мото обиколка по маршрут: Mall Rousse – бул. Липник – ул. Никола Петков – ул. Тулча – ул. Доростол – бул. Съединение – бул. Цар Фердинанд – бул. Цар Освободител – ул. Хан Аспарух – ул. Хан Крум – ул. Борисова – Централна гара – бул. Христо Ботев – бул. Васил Левски – бул. Христо Ботев – бул. Липник – Mall Rousse

Молим най-любезно всички присъстващи и участващи в обиколката да не изпреварват в колоната и да осигуряват безопасен коридор за отбиващите движението“, казаха организаторите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    2
    Бандера
    Тия от "бели вълци" се праеят на путинските идиоти от "нощни вълци". Само че, са в ролята на полезни идиоти, защото за разлика от руските си колеги, не изкарват пари от Руслямия. И сигурно са гласували за Копейкин.
  • 13
    1
    русенец
    Няма нужда да обикаляте, по цяла нощ ми надувате главата!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари