Русенските мото клубове откриват сезона

3
Обиколка по предварително определен маршрут започва в 12:00 часа
Обиколка по предварително определен маршрут започва в 12:00 часа

Обиколка по предварително определен маршрут започва в 12:00 часа

Русенските мото клубове с любезното съдействие на MALL ROUSSE и Община Русе организират на 06.04.2024 г. от 11:00 часа официално откриване на Мотосезон 2024 година.

В 12:00 ще започне обиколка по следния маршрут:

Mall Rousse – бул. Липник – ул. Никола Петков - ул. Тулча – ул. Доростол – ул. Плиска – ул. Тулча – ул. Никола Петков – бул. Липник - бул. Цар Освободител - бул. Цар Фердинанд - бул. Цар Освободител – ул. Хан Аспарух – ул. Хан Крум - ул. Борисова – Централна ЖП гара – бул. Цар Освободител – бул. Липник – Mall Rousse.

"Молим най-любезно всички присъстващи и участващи в обиколката да спазват, правилата за движение, да не изпреварват в колоната и да осигуряват безопасен коридор за отбиващите движението по кръстовищата, за което Ви благодарим предварително. Очакваме Ви да посрещнем заедно един надяваме се добър сезон изпълнен с емоции и километри и с откриването да покажем на всички жители и гости в нашият любим град, че мото-обществото съществува", заявиха организаторите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    15
    Свидетел
    Няколко пъти виждам мотористи от западна европа със изключително мощни мотоциклети.Огромни машини.Минават покрай спирката и твърдя че изобщо не се чуват.Карат спокойно хората и не можеш разбра че минават 5/6 мотоциклета.Около 800 кубика и нагоре по 1200 куб.машини.Туристически,ендуро,пистови.Каква е разликата между тези машини и водачи че не се чуват и не дразнят със звук и изгорели газове околните? Каква е разликата освен че са с табели Австрия,Германия,Нидерландия,Белгия,Франция,UK CH HU,CZ,POL,RO? Разликата е голяма между тях и нашите селяндури комплексирани.Нашите са от гората хванати.
  • 2
    14
    До Камен Куката
    Остави ги да те изпреварват,прави им път.Да вървят на майната си.Като не могат да чукат жени и гледат деца си чукат главите по пътищата и то яката.Пускай ги напред да летят,а после нагоре.
  • 4
    13
    към мотообществото
    Не искаме да ви знаем,виждаме и чуваме.Хващайте посоката Разград,Варна,София,Николово,Мартен,Сливо Поле ,Средна Кула,Пиргово,Бяла. Пътя е прав и прекрасен за километри,гюрултия и мото забавления.Даже линейките по бързо ще пристигат на равното.Не е ли така?
  • 5
    12
    .....послеслов
    Живущите и работещите,пенсионерите,малки деца и пеленачета,болни или раждащи се,имат ли право на покой през събота и неделя от шума на техн.неизправни мпс?
  • 6
    11
    ДОКОГА
    Докога русенската полиция и кмета на Русе ще допускат безобразието на мотоциклети и коли с високи скорости по бул.Липник и останалите главни булеварди и улици на град Русе? Докога РИООСВ няма да се включва с полицията за замерване на висок и вреден шум? За какво вземат заплати? Докога ще се допускат МПС със преправени и поставени шумозаглушители на отвеждащата система за изгорели двигателни газове извън стандарти заложени от производителите? Технически прегледи,видове: сезонни,годишни,внезапни от контролните органи,КАТ,ДАИ,РИООСВ.Колко години да търпим простотията на този прост народ след 21:30 РМ вечер до 02:00 или 03:00 сутринта? Докога русенската прокуратура ни лук яла ни лук мирисала и тя.Слепи ли са глухи ли са и що е то заявителски материал? Гонки,състезания и ала бализми ,селски простакизми.Защо допускате техн.неизправни МПС да се надбягват из улиците и да сеят смут и създават рискови ситуации за живота и здравето на всички участници в движението по улиците на града? За съд сте за престъпно бездействие освен ако не чакате да има винаги вредни последствия,ударени,осакатени,убити и огънати ламарини с потрошена инфраструктура.бул. Липник,Н.Петков,Чипровци,Цар Освободител,Хр.Ботев,Доростол,Плиска,Борисова,Рига,бул България,бул Родина.На кръстовището на "Олимп" често не се спазва червен светофар "Стоп".... Тези камери за какво са? Редно е да има гражданско неподчинение на живущите от районите на гореспоменатите улици и булеварди.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари