В Русе откриват новия Мотосезон на 6 април

2
Обиколката по предварително определен маршрут стартира в 12:00 часа
Обиколката по предварително определен маршрут стартира в 12:00 часа

Обиколката по предварително определен маршрут стартира в 12:00 часа

Русенските мото клубове с любезното съдействие на MALL ROUSSE и Община Русе организират на 06.04.2024 г. от 11:00 часа официално откриване на Мотосезон 2024 година.

В 12:00 ще започне обиколка по следния маршрут:

Mall Rousse – бул. Липник – ул. Никола Петков - ул. Тулча – ул. Доростол – ул. Плиска – ул. Тулча – ул. Никола Петков – бул. Липник - бул. Цар Освободител - бул. Цар Фердинанд - бул. Цар Освободител – ул. Хан Аспарух – ул. Хан Крум - ул. Борисова – Централна ЖП гара – бул. Цар Освободител – бул. Липник – Mall Rousse.

"Mолим най-любезно всички присъстващи и участващи в обиколката да спазват, правилата за движение, да не изпреварват в колоната и да осигуряват безопасен коридор за отбиващите движението по кръстовищата, за което Ви благодарим предварително. Очакваме Ви да посрещнем заедно един надяваме се добър сезон изпълнен с емоции и километри и с откриването да покажем на всички жители и гости в нашият любим град, че мото-обществото съществува", заявиха организаторите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    6
    Предложение
    Аз предлагам на тия дето форсират безмислено да им обявим война!
  • 6
    5
    Точен
    Както пишеше тук един умен господин, хващам си прашката, една шепа с гайки М36 и бой по тъпите каски на донорчетата! Ако ме питат-целя гугутките, ама тоя умрелия се размаза с бясна скорост като се наниза на мушката ми! Жалко, ама такива комплексарчета нямат място в града! СОРИ!
  • 6
    4
    daskal
    Извинете, но какво значи "откриват"? На мен ми звучи като подканване да литнат по пътищата с луда скорост и да се размазват в дърветата.
  • 6
    3
    офффф
    И ако някой си изфорсира бракмата през нощта по ул. Константин Иречек и ми събуди детето може и да го настигне някоя саксия. Да не се чудят от къде е дошло.
  • 2
    2
    O.o
    Първоначално преброяване на нисколетящите смъртници. В края на есента ще броят оцелелите, и ще формират процента а фирата.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари