Откриват официално Мотосезон 2023 в Русе

1
В 12:00 часа днес ще започне обиколка по маршрут
В 12:00 часа днес ще започне обиколка по маршрут

В 12:00 часа днес ще започне обиколка по маршрут

Русенските мото клубове със любезното съдействие на Община Русе и Русенски Университет "Ангел Кънчев" организират на 22.04.2023г. от 11:00 часа Официалното откриване на мотосезон 2023 г.

В 12:00 часа ще започне обиколка по маршрут, съобщават Lowlanders MC Rousse и МС Дунавски Братя.

Организаторите молят най-любезно всички присъстващи и участващи в обиколката да спазват, правилата за движение, да не изпреварват в колоната и да осигуряват безопасен коридор за отбиващите движението по кръстовищата, за което Ви благодарят предварително!

"Очакваме Ви да посрещнем заедно един надяваме се добър сезон изпълнен с емоции и километри и с откриването да покажем на всички жители и гости в нашият любим град, че мото-обществото съществува", допълват организаторите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    Ама
    доста хора чакат донори за трансплантации, да си счита , че и за тях се отваря сезона
  • 4
    2
    русенец
    Всяка година, всяка нощ при хубаво време моторджиите ми напомнят, че съществуват. Всяка нощ ги проклинам да се блъснат в някой стълб, всяка нощ кълна ченгетата, че им плащам заплата , а не я заслужават! Е, дано този сезон напълните гробищата! След като няма държава, която да се бори с шума, хулиганството по пътищата, дано поне Господ се смили над нас и ги прибере!
  • 13
    1
    русенец
    От два часа по булевардите "Борисова", "Бозвели", "Цар Освободител" текат ГОНКИ със слабоумни моторджии! Къде са полицайчетата да ги спират и глобяват за шум и скорост? Пак ли са в храстите с камерките?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари