Младоженци от Русе дариха парите от сватбата си на приют за животни

7
Младоженците помолили гостите вместо да им подаряват букети и вести да подкрепят тяхната инициатива
Младоженците помолили гостите вместо да им подаряват букети и вести да подкрепят тяхната инициатива

Младоженците помолили гостите вместо да им подаряват букети и вести да подкрепят тяхната инициатива

“Решението ни беше спонтанно, искахме да направим добро ,особено що се отнася за животинките “, коментира младоженецът пред ефира на БНТ.

Влюбената двойка е събрала цял бус, пълен с консумативи, които са дарили гостите на сватбата за нуждите на центъра. “Дойдохме на място и попитахме от какво имат нужда, и да им го набавим”, коментира още двойката.

На въпроса как са реагирали приятели и близките на двойката, те споделиха, че всички са реагирали страхотно и са били щедри в своите дарение. Д-р Катерина Маркова, която е част от екипа на “Кастрационен център с клиника за бездомни животни”, град Русе сподели, че са получили материали за около половин година за дезинфекция, котешки тоалетни, които са от огромна нужда в момента. Към дарените продукти са били още консерви с храна за кучетата, от които имат много голяма нужда.

“Тъй като голяма част от тях са болни, получават хапчетата си чрез храната, затова количествата ни свършват бързо. За мен беше огромна изненада, че има двама млади суши, които искат да направят дарение. Направихме малък списък с основни неща, от които имаме нужда ,а когато видях целият бус пълен с толкова много неща”, допълни още тя.

Младата двойка се надява да бъде пример за всички други желаещи, които искат да подадат на ръка на животните в беда.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    Марияна
    Хубава инициатива! Ако други включат хора, ще в по-добре!
  • 9
    3
    12345
    в нашия квартал тровят котките с брутална отрова, защото се качват на затоплените капаци на току що паркираните 15+ годишни коли и оставяли дири от лапички. гордите собственици на умирисаните курници побесняват, като видят котешки следи по колите и настава мор. за 3 месеца 6 ликвидираха, полицията дойде и каза "това е положението нищо не може да се направи" това сме ние Българите в момента. подивяло агресивно плиткоумно стадо с ужасно бъдеще.
  • 6
    2
    РХ
    Браво! Дано има повече хора като Вас!
  • -7
    1
    Това е...
    Висша проява на "хуманизъм".Бедни и нещастни хора за вас няма ли?😠
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари