Мъж погреба съпругата си, но две години по-късно я видя в риалити шоу

0
Шоуто "Изчезналите" прави връзка между хора, които отдавна са изгубили контакт помежду си
Шоуто "Изчезналите" прави връзка между хора, които отдавна са изгубили контакт помежду си

Скърбящ съпруг изпаднал буквално в потрес, след като видял мъртвата си съпруга в риалити формат две години, след като положил в гроба тялото й, съобщи вестник „Метро”, цитирани от Блиц.

Абраг Мохамад от град Азилал, Мароко, дълго време мислил,че съпругата му е починала след тежките травми, които получила при автомобилна катастрофа през 2014 година. Лекарите му казали,че едва ли ще могат да се преборят за живота й и го предупредили да се подготви да плати доста голяма сметка за болничния й престой.

Мъжът платил сметката и бил информиран,че жена му е мъртва. Пред испанския вестник „Нуево Диа” Абраг казва: ”Получих тялото й, или това, което мислех че е нейно, в затворен ковчег. Казаха ми,че така е по-добре заради многото й рани”.

Човекът буквално обезумял, като видял две години по-късно смятаната от него за мъртва жена в шоуто Al Mokhtafoun, което се превежда като „Изчезналите”.

В програмата хора се опитват да се свържат със свои близки, с които са изгубили всякакъв контакт през годините. Пред камерите жената на Мохамад назовала името и адреса му и казала,че е изгубила връзка с него и иска двамата да се намерят.

Приятелите на Абраг буквално му подпалили телефона, гледайки шоуто.

За момента няма ясен отговор какво точно се е случило с жена му. Предполага се ,че тя все пак е оцеляла след катастрофата, но е получила частична амнезия. И сега си е спомнила коя е и е поискала да се свърже със семейството си.

Не е ясно и чие е женското тяло,което скърбящият съпруг е погребал вместо своята жена. 

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари