Малчугани от Детска ясла № 12 отбелязаха Деня на детето

0

С песни, танци, стихчета и много настроение децата от Детска ясла № 12 отбелязаха Деня на детето - 1 юни. Приказните герои от „Червената шапчица” и „Дядо вади ряпа” оживяха в празнично украсената ясла. Малчуганите, които са на възраст от 1 до 3 години, завладяха публиката със своите артистични умения.

На най-жизнерадостния детски празник официални гости бяха представители от дирекция „Здравни и социални дейности” към Община Русе. От името на кмета г-н Пламен Стоилов, началникът на отдел „Обществено здраве” г-жа Радостина Пейкова поздрави малчуганите с настъпващия празник и изрази своето задоволство от видяното. Г-жа Милка Станчева, Директор на Детска ясла № 12, с гордост заяви,че възпитаниците на детското заведение са едни от най- талантливи деца в Русе.

След празничната програма официалните гости имаха възможност да се запознаят с материалната база и с най-належащите проблеми, стоящи пред медицинския и педагогическия персонал на яслата. Радостина Пейкова увери екипа, че грижата за най-малките жители на Русе е от приоритетно значение за администрацията, която се стреми постоянно да подобрява качеството на този вид услуга.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари