Верижна катастрофа край Мартен

3
Тежко произшествие на разклона на град Мартен
Тежко произшествие на разклона на град Мартен

Тежко произшествие на разклона за град Мартен

За случая съобщиха очевидци в социалните мрежи. Според информацията след 18:00 часа в петък са се сблъскали три коли. Ударът е засегнал сериозно автомобилите и пътниците в две от тях. На място са пристигнали две линейки.

Шофьорите са предупредени за настъпила верижна катастрофа.

Към момента няма данни за точния брой на пострадалите и причините за инцидента. Очаква се официална информация по случая.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    Таланти
    За българския гений зад волана няма невъзможни неща. Той и на летище да е пак ще се блъсне дори на него да са само две коли.
  • 5
    1
    Очевидец
    Ебааах мааа му уширение гоооолямо като за оргия едно сузики смачкано яката с думнал вузглавница и една тойтота бабка и дядо и знак 60!!!! Помислете кой как и защо
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари