Издирват 13-годишно момче от Хасково

0
Детето е обявено за общодържавно издирване
Детето е обявено за общодържавно издирване Снимка: Личен архив

Детето е обявено за общодържавно издирване

13-годишно момче е обявено за издирване в Хасково.

По информация на полицията, в петък вечерта към 23:40 ч., 35-годишната майка на момчето е съобщила в Районното управление, че сина ѝ не се е прибрал след училище.

Момчето Дениз Рамадан Яшар преди месец също не се е прибрал, но тогава е бил намерен в района на училището си, намиращо се край автогарата, пише Haskovo.NET.

Денис е висок 170 см., облечен е в черни анцунг, яке и маратонки. Носи раница с картинка на динозавър. В себе си няма пари и телефон.

От полицията съобщават, че до момента са извършени множество претърсвания в сградата и околностите на училището и района около автогара и центъра на града. Детето е обявено за общодържавно издирване.

Молбата на родителите и властите е, ако някой разполага с информация за момчето, да позвъни на тел.112.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    до 1
    Щом да смяташ момчето за заплаха, смятай колко трябва да си грозен. Нищо му няма, а ти си оправи отвратителния характер.
  • -3
    1
    тя
    родила на 22...момчето малко на циганин мяза
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Канибал се връща в къщи с ковчег. Децата:
- Еееее, тате, пак ли консерва!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари