Опасни болтове стърчат на централния площад в Русе

4

След премахването на пейките книги са останали само метални шипове

Жители на Русе изразяват своето недоволство от опасни стърчащи болтове, останали на площад "Свобода" след демонтиране на пейките книги.

"Какво чакат от Община Русе, да стане нещастен случай с някое дете ли, че да ги изрежат тия стърчащи болтове?!" – възмущава се жител на града в социалните мрежи.

След премахването на пейките книги, на мястото им са останали метални шипове, които представляват сериозна опасност за децата, играещи на площада.

"Не е ли ясно, че това е потенциален капан за деца? Може да се наранят сериозно, ако се спънат или паднат върху тях", коментира друг русенци.

Гражданите призовават Община Русе да вземе незабавни мерки за обезопасяване на мястото и да премахне опасните болтове.

"Това е въпрос на елементарна грижа за безопасността на гражданите", категорични са те.

Очаква се Община Русе да реагира на сигналите на гражданите и да предприеме действия за обезопасяване на площад "Свобода".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 11
    5
    Русенка
    В град Русе има много и явни опасности за живота на гражданите. Няма обаче , Кой да ги види! Няма Кой! 1. Гигантски изсъхнали дървета из града- никой не ги контролира и не са картотекирани. Падат клони при вятър и буря, скоро ще утрепят някой! Видях как смачкаха за миг 2 коли. 2. Разбити плочки по центъра, както и хлътнали, пропаднали, части от пешеходната част на “Александровска”, включително и дупките от перверзните осветителни тела, вкопани около паметника на Свободата, за съжаление, незабележими и неочаквани за пешеходците по главната улица. Половината жители в този град са осакатени от тези настилки, но никой не дири сметка на виновниците!
  • -11
    4
    assfasff
    jivota e opasen
  • 15
    3
    Тошо от квартала
    Има си кметски наместници/модератори/ по райони ,които получават заплата и носят отговорност за отстраняване на проблемите, освежаване на пейките и косене на тревните площи. А дали е така?
  • 20
    2
    от село
    Това е да си тъп, дебилите са пратени да махнат пейките, сега някой трябва пак да ги прати, че да махнат болтовете.
  • 20
    1
    Някой
    Каквато е общината и кмета такова е и ощинското предприятие Комунални дейности Явно това е стил на работа в нашия град.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари