Макрон: Ние не сме във война с Русия

1
Наш дълг е да помагаме на украинците, но така, че да не могат да нападнат Русия, подчерта Макрон
Наш дълг е да помагаме на украинците, но така, че да не могат да нападнат Русия, подчерта Макрон Снимка: ЕПА/БГНЕС

Наш дълг е да помагаме на украинците, но така, че да не могат да нападнат Русия, подчерта Макрон

Наш дълг е да не се поддаваме на шантажа на руския президент Владимир Путин, заяви френският държавен глава Еманюел Макрон, цитиран от Франс прес, предава БТА.

"Днес има една ескалация, предприета от Русия, в няколко отношения: частичната мобилизация и тези войнствени изказвания, тази заплаха, която има за цел да сплаши или да напомни, че Русия е сила, притежаваща (ядрени оръжия - бел.АФП)", заяви френският президент в интервю за телевизия Бе Еф Ем.

"В този контекст е наш дълг да не се огъваме, с други думи да помагаме на украинците така, както го правим, да защитават територията си, но никога да могат да нападнат Русия. Ние не сме във война с Русия", подчерта Макрон.

Френският президент заяви, че неговата страна е "разумна ядрена сила" и отказа да разглежда хипотетични варианти. "Ние искаме да постигнем резултата, към който се стремим от самото начало, Украйна да може да се противопостави, да възстанови суверенитета си, както и Украйна и Русия да се върнат на масата за преговори", добави той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    8
    ...
    Емчо, ти съвсем изперка. В стремежа си да олъжеш аудиторията плещиш уникални простотии, които си противоречат скандално. Щипай Бриджита по бузките и редовно и изглаждай пижамата в спалнята, тази война усраинска недей я нищи, че излагаш народа си.
  • 2
    7
    ники do 5
    А поредния канцеларски плъх лизач на хамерикански задници
  • -1
    6
    До 3
    Четейки коментара ти,си мисля,че баба ти често е вдигала полите на Съветските офицери 1944г,за да излезе такава корава семка.
  • 0
    5
    До 4
    Слагай тук-там по някоя главна буква или точка,за да ти повярват...
  • 7
    4
    ники
    Много скоро ще си отидат доста проамерикански правителства само гледайте много скоро народа ще ги изрине и ще протестира против войната която америка подклажда и финансира тия изроди мръсни и против нато тия завоеватели където са отишли народа добро не е видял
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари