Майката на Даниела още вярва, че детето й е живо

0
Някой е казал на родителите на Даниела, че е намерена
Някой е казал на родителите на Даниела, че е намерена

Майката на 14-годишната Даниела, която изчезна във водите на Дунав, още вярва, че детето й е живо.

Катер на “Гранична полиция” проверява района в реката и по бреговата ивица и жената се надява, че все пак не се е случило най-лошото. Близо две денонощия вече продължава издирването на четиринадесет годишното момиче, изчезнало в река Дунав. Информацията бе потвърдена тази сутрин от районния прокурор Стефка Ганчева, пише silistra-sega.eu.

Детето изчезна във водите на реката на 1 юни. Оттогава досега български и румънски гранични катери и полицаи издирват детето.

Издирването ще продължи докато бъде намерено детето, заявиха от Районна прокуратура в Силистра. Уведомени са и властите в Румъния, за да могат да съдейства, ако имат информация по случая.
 
Майката на Даниела не е знаела, къде ще ходи дъщеря й в злополучния ден. Твърди, че никога преди това детето не е ходило на плаж край реката.
 
Родителите на момичето все още с надежда се взират в дунавските води, някой им казал, че Даниела е намерена.
 
14-годишното момиче и нейни приятели решили да плажуват на брега на Дунав, защото градския басейн бил затворен.
 
Имало е отделно група момчета и още две по-големи момичета. Именно те са позвънили на 112, когато приятелите на Даниела излезли от водата и започнали притеснено да викат името й.
 
Къпането в реката е забранено, а плажът в района на „Поларис“ е импровизиран. Често предпочитан обаче от силистренци. За да се избегнат за в бъдеще подобни неприятни ситуации е време управата на града да помисли за обособяването на охраняема зона.

Източник: silistra-sega.eu
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари