Любовница на футболлист уби съпругата му посред бял ден

1
58-годишната Сандра Барнет, учителка на деца със специални потребности, бе отвлечена ...
58-годишната Сандра Барнет, учителка на деца със специални потребности, бе отвлечена ...

58-годишната Сандра Барнет, учителка на деца със специални потребности, бе отвлечена от дома си в Елънууд в щата Джорджия в сряда. Похитителката, 49-годишната Лиса Браун, е имала многогодишна афера със съпруга на Сандра – Бъстър Барнет, бивш играч на отбора по американски футбол Бъфало Билс.

Браун е карала към границата с щата Алабама и е отказвала да се подчини на полицията и да спре. В крайна сметка преследването на висока скорост между стражи на реда и похитителката приключило със смъртта на Сандра и Лиса. 

Повод за драматичното отвличане станало намерението на семейство Барнет да замине на почивка. Това каза полицай Шарлийн Уотсън-Фастър, говорител на полицията в Клейтън, съобщава Atlanta Journal-Constitution.

Приятел дочул кавгата между любовницата и съпругата по телефона, когато Браун нахлула в дома на семейството с пистолет в ръка. Моменти по-късно очевидец видял как джип се отдалечава бързо от дома на Барнет. 

Джипът на Лиса, както и домът й в Литония, били на името на Барнет, като двойката е имала връзка най-малко 3-4 години. 

Полицай забелязал автомобила в четвъртък сутринта в Западна Джорджия и започнал преследване. Изведнъж Лиса спряла насред магистралата, убила Сандра, а след това пусната куршума и на себе си. 

Любовницата е била на изпитателен срок за друго отвличане в Тексас, където през 2013 година тя отвлякла своето дете, което в момента е на 12 години, след като изгубила родителските си права. 

Колеги на учителката-похитител са шокирани от новината. Те я описват като „радостна и духовита” по време на над 20-годишната й работа в учебното заведение. 

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари