Плачем всеки ден за нероденото ни момиченце

1
Виктория Димитрова изгуби нероденото си дете, което почина в 8-я месец в корема й
Виктория Димитрова изгуби нероденото си дете, което почина в 8-я месец в корема й

"Плача всеки ден, защото той е най-голямата болка в света - да загубиш детето си. Моля се на Бог да ми върне момиченцето, за да си я прегърна. На всичко съм готова само някой ден отново да имаме детенце."

Това заяви емоционално Виктория Димитрова, съпруга на футболния национал Радослав Димитров, цитирана от България Днес. Младата жена изгуби в края на август т.г. нероденото си дете, което почина в 8-ия месец в корема й.

Според Димитрова вина за смъртта на детето има д-р Георги Георгиев от АГ болницата във Варна. Срещу него започна проверка дали е извършил нарушение, но резултат все още няма. От Министерството на здравеопазването обявиха, че резултати може да се очакват в края на този месец.

Виктория е силно разочарована, че никой не се е свързал с нея, за да може да разкаже своята версия.

"Предполагам, че ще го изкарат напълно невинен. Сигурно дори ще излезе, че е искал да ми помогне. Ако този лекар ме беше приел в онази злощастен ден и ми беше обърнал внимание, нямаше да се случи тази трагедия. Не знам кого да съдя - него или съдбата, че е решила да ни сполети подобно нещастие", казва още Виктория.

Младото момиче призна, че със съпруга си, футболиста Радослав Димитров, още са в шок и болката не отминава. На моменти дори се чувства още по-зле, но Радослав е неотлъчно до нея и я подкрепя. "Радваме се на другите деца и плачем за нашето. Ето така ни минават дните. Дай Боже, един ден да забременея отново. Вярвам, че Господ ще ни дари с щастие, след като преживяхме такъв ужас. Затова и се моля всеки ден. Вярата много помага в такива моменти", добави половинката на футболния национал.

Виктория вярва, че кармата ще се намеси и виновниците за нейната мъка ще си получат заслуженото. "Сами си го правят живота им да се преобърне като моя! Всичко ще им се върне!", убедена е Димитрова.

Футболната <strong class='keys'>съпруга</strong> Виктория: Плача за убитито си <strong class='keys'>бебе</strong> всеки ден

Виктория е категорична, че ще търси отговорност до последно от д-р Георгиев. "Искам да има гласност, да се чуе какъв е безхаберник. Ясно ми е, че няма да го накажат и че ще го прикрият. Но искам да предпазя и други майки, който му вярват, както аз му вярвах, а той се отнесе така малоумно към мен", заяви футболната съпруга.

"Покрай личната ми трагедия се запознах с много хора, които са преживели подобни неприятни случки - жени, които са се сблъскали с лекарското безхаберие. Не спирам да плача и да мисля какви са тези лекари, как спят, как се хранят, как живеят, като знаят какво са сторили, или още по-лошото - какво не са сторили! Доктори са оставили черна дупка на много семейства!", завърши Виктория.

Източник: България Днес
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари