Локомотив U19 (Русе) понесе първа загуба за сезона

0
Черноморец U19 (Балчик) надигра русенския тим с 2:0
Черноморец U19 (Балчик) надигра русенския тим с 2:0

Локомотив U19 (Русе) загуби с 0:2 гостуването си на Черноморец U19 (Балчик) в среща от VII-ия кръг на Зонална група „Варна“. Мачът, игран в село Оброчище, предложи здрава битка, в която домакините успяха да се доберат до крайния успех.

Двубоят се явяваше дерби на кръга, като и двата отбора имаха по 13 точки, подредени само по голова разлика – балчиклии бяха втори в класирането, но с мач повече, а „железничарите“ – трети.

Първата част бе равностойна с положения и пред двете врати. Добри прояви на локомотивската врата имаше Кристиян Костов, който съумя да опази мрежата си суха. Двата тима се оттеглиха на почивка при равенство без голове.

След подновяването на играта русенци имаха първи възможност да открият резултата. На празна врата в 52-ата минута Йозгюнай Юсмен за нещастие прати топката в гредата. В ответната атака домакините, обаче имаха късмет и откриха, а до края на двубоя вкараха още веднъж за крайното 2:0.

Поздравявам отбора на Балчик. За пръв път през този сезон се изправихме срещу съперник, който играе футбол. Такива мачове ни трябват и с тях ние израстваме като отбор. Казах на нашите футболисти, че в този двубой трябва да са максимално концентрирани при всяко положение, което създадем, защото, ако не вкараме от него, може и да нямаме друг шанс. Имахме първи най-чистата възможност да открием резултата в началото на второто полувреме, но не се получи. Важно е да се отърсим от тази загуба и да гледаме към следващите мачове. Отборът ни е много добър, в челото на класирането сме, така че няма повод за отстъпление“, коментира след края на срещата треньорът на „Локомотив U19” Калоян Георгиев.

Съставът на Локомотив U19 в Оброчище: Кристиян Костов, Кристиян Атанасов, Джан Акиф, Ерсин Енверов, Денислав Митев, Валентин Георгиев /капитан/, Кристиян Арсов, Беркан Ибрямов, Михаил Любенов, Даниел Великов, Йозгюнай Юсмен /Виктор Денев, Атанас Великов, Виктор Вълков, Мартин Йорданов, Симеон Стойчев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари