Достойно представяне на „железничарите“ в Балчик

0
Локомотив (Русе) игра срещу лидера в класирането Черноморец
Локомотив (Русе) игра срещу лидера в класирането Черноморец

Локомотив (Русе) загуби с 0:1 като гост на лидера в класирането Черноморец (Балчик).

Срещата, играна в петък, бе от поредния XXIII-и кръг на първенството в Североизточната трета лига.

Железничарите“ направиха един от най-силните си мачове за сезона и по нищо не отстъпиха на основния фаворит за промоция във Втора лига. Двата тима се бориха мъжки по целия терен в продължение на всичките 90 минути на двубоя и залагаха предимно на сигурността в отбрана.

Като цяло чистите голови положения липсваха. За сметка на това преобладаваха силовите единоборства и играта на моменти бе по-твърда от позволеното. Поради тази причина се наложи капитанът на „железничарите“ Живко Парашкевов да бъде сменен принудително в средата на второто полувреме.

Голът, с който „Черноморец“ успя да спечели мача, падна в 73-ата минута след далечен удар. Негов автор бе Виктор Митев. Въпреки загубата, спортно-техническият щаб на Локо (Русе) постави изключително висока оценка за отличната игра и пълното себераздаване на футболистите на терена в Балчик.

В XIV-ия кръг от шампионата на Трета лига Локомотив (Русе) ще почива по програма. „Железничарите“ ще изиграят следващия си мач на 9 април, неделя, от 16:00 часа в Русе. Съперник ще им бъде отборът на Хитрино.

Съставът на Локо (Русе): Димитър Лазаров, Мартин Недков, Атила Юмер, Огнян Брайнов, Мартин Иванов, Ивайло Иванов, Живко Парашкевов /капитан/, Динко Дерменджиев, Мартин Георгиев, Валентин Валентинов, Динко Станчев (Мартин Атанасов, Красимир Илиев).

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари