Загуба за Локо (Русе) на пролетния старт

0
За „железничарите“ хубави положения за гол се откриха пред Дениз Нежмиев и Мерт Хасан, веднъж и гредата помогна на домакините
За „железничарите“ хубави положения за гол се откриха пред Дениз Нежмиев и Мерт Хасан, веднъж и гредата помогна на домакините

Локомотив (Русе) отстъпи с 0:2 при гостуването на „Светкавица“ в Търговище в среща от XVII-ия кръг на първенството в Североизточната трета лига.

Двубоят бе първи за „железничарите“ от пролетния дял на шампионата, тъй като преди седмица, когато се подновиха битките в Трета лига, те почиваха по програма.

На терена в Търговище русенци първи имаха шанс отбележат гол, но отличният в този мач вратар на домакините Тодор Тодоров се справи с всички опасности. До положения в началните минути стигнаха и домакините.

В 22-ата минута Динко Дерменджиев отправи силен удар, който бе отразен от вратаря на „железничарите“ Радосвет Христов. Отбитата топка обаче рикошира в гредата и падна близо до голлинията. В спорната ситуация, след консултация със страничния рефер, главният съдия Мартин Великов от Варна зачете попадението.

В 75-ата минута при бърза контраатака Диян Димитров успя да се възползва от неразбирателство в защитата на Локо (Русе) и вкара за 2:0.

За „железничарите“ хубави положения за гол се откриха пред Дениз Нежмиев и Мерт Хасан, веднъж и гредата помогна на домакините.

„Играхме доста добре като за първи мач през пролетта. Имахме своите шансове и ако бяхме съумели да поведем първи в резултата можехме да вземем нещо от мача. „Светкавица“, като по-опитен отбор, търпеливо изчакаха и се възползваха от наши грешки в защитата. Гледаме напред и вече се настройваме да си вземем следващия мач, в който приемаме в Русе отбора на „Кубрат“, каза след срещата старши треньорът на „Локомотив“ Ивайло Кирилов.

Съставът на Локо (Русе): Радосвет Христов, Огнян Брайнов /капитан/, Владимир Перчемлиев, Мартин Иванов (60′ – Кристиян Атанасов), Мартин Рачев, Ивайло Иванов, Мерт Хасан, Мартин Недков, Дениз Неджмиев, Станимир Ангелов (75′ – Даниел Костадинов), Радомир Хараланов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари