Лиляна Павлова: Сега се върнахме 10 години назад

0
Служебният кабинет срина изграденото доверие
Служебният кабинет срина изграденото доверие

Моите притеснения са сериозни, затова последва реакцията ми.

От служебния кабинет заявиха, че ще довършат всички започнати проекти. Това каза Лиляна Павлова в сутрешния блок на БНТ.

Това ще доведе до забавяне при изграждане на АМ "Струма". Трябваше вече да бъде избран проект, за да не губим време. Тази процедура е опорочена. Това има риск да спре изцяло европейското безвъзмездно финансиране, коментира Павлова.

При нас не сме допускали такова нещо като изнасянето на документите от АПИ, което стана ясно вчера. Върнахме се 10 години назад, именно в периода на тройната коалиция. Изчистихме имиджа на АПИ за 10 години, а сега се връщаме назад. Служебният кабинет срина изграденото доверие, допълни Павлова.

Длъжни сме да съставим правителство. Трябва да прекратим действията на служебния кабинет, и да подновим всички действия, които те прекратиха. Работим с убедеността да търсим начини да се разберем при преговорите. Предложихме нашата управленска програма на Обединените патриоти. Надявам се, че следващата седмица ще сме постигнали съгласие по всички въпроси, допълни Павлова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари