Илиян Василев: Уважаеми НОЩ, дължите дебат с Мангъров!

2
Василев е сигурен, че ако експертите не се яват на дебат, значи Борисов така им е наредил
Василев е сигурен, че ако експертите не се яват на дебат, значи Борисов така им е наредил

До уважаемия НОЩ - господа великолепни и неземни в своята компетентност, вие дължите този дебат с доцент Мангъров и другите експерти не на тях, а на обществото, защото сте държавни служители и НЯМАТЕ право да отказвате отговорите, които ние ще получим в хода на този дебат.

Ако не ви харесва, оставки и в частния бизнес. Там можете да отказвате колкото си искате, но не вярвам да ви държат, защото с клиенти е още по-трудно, отколкото с гражданите.

Последствията от вашите препоръки, въз основа на които правителството затвори цялата страна по домовете, и сега отново се твърди че има втора, по-страшна вълна, са за хората, именно онези, които чакат отговорите. В хода на брифинги с медийни памперси, на които не се задават нужните въпроси и получават още по-нужните отговори, не са източник на информация. Искаме да бъдем свидетели как отговаряте на професионалисти. 

Запомнете, нямате право да отказвате публичен дебат, нито вие господин Кунчев, нито генерал Мутафчийски или който и да е назначените държавни служители. Това го решава вашия работодател и най-вече господин премиера.

Ако Борисов бъде така добър да им разпореди. Ако не го направи знаете заради кого няма да има дебат. Остана малко време гответе си.

Ако не се явите, значи Борисов им е разпоредил.

Илиян Василев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари