Илиян Василев: ГЕРБ и ДПС тепърва ще плащат сметката за свалянето на това правителство

0
Не емигрирайте, ТЕ това искат. Останете, борете се
Не емигрирайте, ТЕ това искат. Останете, борете се

Не емигрирайте, ТЕ това искат. Останете, борете се

Един от въпросите, който беше подценен бе въпросът за медиите и хибридките през социологическите агенции, чрез които ГЕРБДПС продължават да създават паралелна реалност на една България, която трябва да ви отчая и накара да емигрирате. В нея 70 процента от българския народ не му пука за свободата и демокрацията, повече от 50 процента вярват повече на Русия във войната в Украйна, отколкото на НАТО, русофилските партии възхождат и 80 процента са против вдигане на ветото за Северна Македония.

Започна операция "отчаяние и емиграция", която цели да ви внуши, че България е непроменима, че сме обречени на Борисов и Пеевски /другите са производни/.

Част от тази виртуална реалност се продава в чужбина на нашите партньорите в ЕС, Европейския Парламент, САЩ. Тяхната версия за членство на България в ЕС и НАТО - или Те са на власт и си правят корупция и руски връзки, или България се превръща във виртуален член на ЕС и НАТО, с корени в Евразия.

Е, дами и господа, всичко това е една огромна хибридна операция, с помощта на скъпоплатени консултанти от чужбина.

Нищо от горепосоченото не е вярно. Във всеки от посочените по-горе случай проверете източника на социологията, медиите, кой го плаща, по каква методология е, "традициите" на авторите в обслужване на статуквото и най-вече постарайте се видите, да усетите духа на времето - тенденциите, нагласите.

България е млада, бременна с възможна и жадувана промяна, за която трябва още едно усилие, още упоритост и посветеност за да отделите време и да бъдете по площадите и улиците, за да заредите себе си и околните с енергията на промяната.„.

Разберете, колкото и светът да е изпълнен с възможности за лична и семейна реализация, без демократичен и проспериращ базов лагер - България, и успехите и богатството, на фона на това което сте загърбили и оставили, никога няма да могат да компенсират, камо ли да осмислят съществуването ви.

Изберете да останете и да се борите. Ако го направите, нито Борисов от Банкя, нито Ахмед от сараите, нито Пеевски от Мултигруп, нито Слави шоумена, нито Копейкин ще имат значение.

Добрата новина е, че имате партии и лидери, на които може да се доверите, не без критично. Задължително е да не вярвате на ангро, а да проверявате, да контролирате. Защото Левски е изключение, другите трябва да бъдат проверявани. Властта променя и превръща свестни хора в Трифоновци, Борисовци и в Пеевски.

Потърсете своя Зеленски сред новите ви лидери, без да го превръщате в идол. Ще го намерите - може би не един единствен политик, а колективен образ на българския нов политик, общественик и предприемач, комуто сте партньор, част от мрежата на Промяната.

Българската мафия може, като Путиновата армия в Украйна, да превземе отделни територии на демокрацията, но не може нито да я пречупи, нито да я контролира.

ГЕРБ и ДПС тепърва ще има да плащат сметката за сваляне на това правителство.

Румен Радев също.

Илиян Василев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари