Пари и власт - наркотикът, който го уби

14
Илиян Василев: Отказът от тест за бащинство от Борисов е финалът на неговата деградация
Илиян Василев: Отказът от тест за бащинство от Борисов е финалът на неговата деградация Снимка: ПП ГЕРБ / Facebook

Илиян Василев: Отказът от тест за бащинство от Борисов е финалът на неговата деградация

Отказът от тест за бащинство от Борисов е финалният акорд в неговата деградация като личност, това написа на стената си във Facebook бившият ни посланик в Русия Илиян Василев.

Той коментира информацията за отказа на Бойко Борисов да се подложи на тест за бащинство по случая „Барселонагейт“, която се коментира в медиите. Отказът бил деклариран по време на разпита на лидера на ГЕРБ на 25 май тази година.

“Може да си политик, може да си знаменита личност, но да откажеш тест, за да види едно дете, че има баща, е не само против Христа, но и против морала.

Да живееш с последствията от своите действия и да поемеш отговорност - това е всичко, което се очаква от нас в живота.

Още на времето му го казах - когато тръгна да прави кариера и за него нямаше нищо друго важно. Качването е лесно. Най-трудно е да слезеш от върха на влияние и внимание с достойнство и да станеш уважаван човек след като си бил на власт.

Пари и власт - наркотикът, който го уби“, категоричен е Илиян Василев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    Генчо
    Селски хитрец
  • -5
    2
    Дани
    Не искам да му ставам защитник,но когато се прави секс, много често няма мисъл за правене на деца ___а просто секс!!! Това, че другата страна решава да ражда (не само в конкретния случай)е неин проблем!!! Жалко за така родени деца!!! Това е изнудване!! Както много жени се опитват да ""вържат "семейни мъже!!!
  • -22
    1
    Иванов
    Само като прочетох заглавието,излъчващо злъч и злоба, се сетих кой е автора !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари