Христо Иванов: Отиваме към избори

1
Това ще бъдат четвърти избори в рамките на 13-14 месеца
Това ще бъдат четвърти избори в рамките на 13-14 месеца Снимка: БГНЕС

Това ще бъдат четвърти избори в рамките на 13-14 месеца

Отиваме към избори. Това се случва без никаква реална политическа причина, заяви съпредседателят на „Демократична БългарияХристо Иванов пред журналисти тази сутрин, предаде БГНЕС.

"Не малка част от тази политическа криза е базирана върху лични кариерни амбиции и вендета. В някакъв смисъл даже се радвам, че г-жа Ива Митева най-накрая ще получи това, което толкова иска като някакво признание", каза още Иванов. Днес предстои парламентът да гласува поисканата оставка на председателя на 47-ото Народно събрание Никола Минчев.

"Всичко започна с БНБ и хората трябва ясно да си дават сметка, че тук има просто един елемент на невъзможност на няколко души да приемат, че техните кариерни амбиции няма да бъдат приети и затова отиваме към избори. Това ще бъдат четвърти избори в рамките на 13-14 месеца, абсолютно безпрецедентно и без реална политическа причина и трябва да е ясно на хората защо се случва", подчерта Иванов.

Според него шансове всякакви има: "Но ми е много интересно как новообразуваното мнозинство ще излъчи правителство и ще обясни неговата формула. За момента никой от хората, които предприемат този опит за постепенно сваляне на управлението, да даде друга политическа перспектива, освен че отиваме на предсрочни избори", коментира Христо Иванов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    6
    до 1
    А ти какво предлагаш, интелектуалецо? Да управляват докато се научат да управляват?:) Или докато не остане нещо за крадене. Че то и Тиквата е по-добър от тези при все, че беше пословично прост човек.
  • -2
    5
    ''\\
    рустю е предател, бългрофоб/русофоб, лице е на сащ!
  • 0
    4
    новото правителство
    Лошото е, че няма алтернатива, на всички е ясно какъв лайнян гьол е в българия политиката, читав човек тука никога няма да се хване с политика.
  • 1
    3
    новото правителство
    т.е., трите руски партии без бсп-то, те са вече компрометирани дори и за най-тъпите хора
  • 2
    2
    новото правителство
    ГЕРБ + ДПС + Вгъзраждане :)
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари