Христо Иванов: Управление с участието на ГЕРБ и ДПС не е решение на политическата криза

0
Иванов: Има и други политически групи, с които може да се състави коалиция
Иванов: Има и други политически групи, с които може да се състави коалиция

Иванов: Има и други политически групи, с които може да се състави коалиция 

"Управление с участието на ГЕРБ и ДПС не е решение на политическата криза, може само да я задълбочи. За нас това абсолютно не е опция, която да обсъждаме". Това коментира съпредседателят на Демократична България Христо Иванов, след като станаха ясни окончателните резултати от изборите, съобщи Евроком.

"За ДПС изобщо да не говорим. Но за ГЕРБ - виждаме поредната кампания, в която току-що са паднали като капчица от венчелистчета. Не става така", категоричен е той.  

Иванов все пак посочи, че не е задължително да следват нови избори, тъй като има и други политически групи, с които може да се състави коалиция.  

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    Ехоооооо
    Христо а дали ДБ няма голям пръст в тази политическа криза, а?
  • 1
    1
    jak
    Българското общество допусна да бъде ПАК излъгано от американски агенти/шпиони! Сънародници, толкова ли не виждате, че пп-тата, герб, дб-тата (ристюфци, мирчефци, атанасофци), итн-та, бсп (крайно дясна партия) са американски партии, продукт на цру на сащ, финансирани от фондация "америка срещу България" и са ръководени от американското посолство?! Докога ще допускате тези изброени партии да влизат в парламента, като са американски партии?!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари