Грозният начин, по който "Теленор" лъже своите клиенти

16
Недоволството срещу "Теленор" в страната продължава да расте и то с пълна мощ
Недоволството срещу "Теленор" в страната продължава да расте и то с пълна мощ

Недоволствата срещу един от най-големите мобилни оператори в страната продължава да расте и то с пълна мощ. Грозният начин, по който компанията мами, изглежда е писнал на потребителите, които не спират да пускат писма в редакцията ни, съобщи агенция "ПИК".

На няколко пъти вече Ви разкрихме драстични злоупотреби на мошеничества с уж безплатни разговори. След това се оказа, че мобилната компания посяга върху най-беззащитните наши сънародници - българските пенсионери и ги дере с по 2.40 лева на минута.

 Днес разкритията за безобразията в мобилния оператор продължават с пълна сила.

Вижте от какво недоволстват абонатите:

"При Теленор договорите са най объркващи и лъжливи и най-неизгодни, интернетът е отвратителен, а половината им офиси са на франчайс и служителите не могат да дадат ясни отговори на клиентите, а казват подвеждаща информация и залъгват хората да подписват договори. Така пред очите ми в един от офисите в Пловдив  залъгаха възрастен човек да му подарят телефон, тъй като той бил не знам кой номер клиент и затова му подаряват евтин телефон, но трябвало да се подпише за подаръка си. Опитах се да му обясня че всъщност подписва договор  как стоят нещата и слава богу  той не го взе. Предплатените им карти са със неясен срок на валидност като сумата важи за един период, а валидността на номера за отделен период. Изобщо всичко при тях е наопаки, просто смятат клиентите в България за туземци, които не знаят, че клиентите им могат да ги респектират", разказа за медията ни ядосан потребител от Пловдив.

"И аз съм възмутена от начина на даване на информация и от начина на работа на служителите от Теленор, сподели друга девойка, ползваща услугите им:

"Както към мен като клиент, така и към моите родители обслужването не е както трябва. Аз съм от по-младите им абонати и ми заявиха най-нагло, че сама съм си била виновна, за това че не чета всичките десетина страници /ситен шрифт/, като подписвам договора веднага на момента. А за телефоните на родителите се ядосвах много, като се удържаше при всяко зареждане на ваучер от 6.00 лв. или 10.00 лв. При едно от поредните зареждания на телефона на майка ми си задържаха 2.50 лв, но при вкарването на номера към който да се ползват безплатните минути ме изхвърляше и всеки път си удържаха някакви стотинки за разговор. Ядосах се и се обадих на 123  и обясних,че от 6.00 лв. повечето от половината от стойността на ваучера ми е взет без моето съгласие. Служителката ми обясни, че било изпратено преди време на телефона промените в работата на оператора и това било достатъчно за да правят те каквото искат".

Агенцията ни остава отворена за евентуален отговор от страна на "Теленор" във връзка с недоволствата на клиентите си.

Източник: Агенция ПИК
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари