И третият мобилен оператор - А1 вдига цените

0
Месечните такси ще се променят от 1 март
Месечните такси ще се променят от 1 март

Месечните такси ще се променят от 1 март

И третият мобилен оператор - А1, най-накрая обяви с колко ще вдигне цените на мобилните си услуги. Това ще стане от 1 март и ще е с размера на годишната инфлация от 9.5 на сто. Срещу това обаче телекомът ще даде бонуси, а от догодина клиентите ще могат при подобна индексация да се откажат от договора си, без да дължат неустойка.

Операторът е решил от 2025 година да въведе и реципрочност за промяна на цените си при дефлация и ще ги намалява, ако националната статистика отчете годишно поевтиняване на живота.

Така мартенските сметки на А1 ще са по-високи, но до края на 2024 година частните клиенти ще ползват неограничени минути и мегабайти, интернет на максимална скорост, 200+ тв канала и отстъпки за устройства, съобщиха от дружеството, цитирани от Марица.

То обясни също така, че сега обявената индексация няма да засегне хората в неравностойно положение, както и потребителите на предплатени мобилни услуги.

Клиентите на мобилни или фиксирани услуги могат да заявят в периода от 1 до 31 март по един бонус за всяка ползвана услуга от оператора. Изборът е между неограничени национални минути, неограничен мобилен интернет на максимална скорост, 200+ тв канала. Има опция и за максимална скорост на домашен интернет.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    9
    До 8
    Ами направи ти бе, кумунде просто, като си толкова отворен! Ама нямате от къде да вземете пари, само знаете да крадете и лъжете кумунясите!
  • 10
    8
    До номер 7
    Защо тези три телекома са все чужди, а няма ПОНЕ един български държавен? Същото се отнася и за трите чуждестранни енергийни дружества. Същото се отнася и големи чужди хранителни вериги, които май -май не внасят данъци в българската хазна. Същото се отнася и за чужди бензиностранции. Същото се отнася и за чужди плодове, зеленчуци, месища разни-безобразни.
  • 11
    7
    Картелно споразумение
    Къде са КЗП, КЗК, Омбудсмана, къде е Държавата като регулатор??? До кога ще ги търпим тези изедници?
  • 13
    6
    Пешо психиатъра
    Телекомите си знаят интереса - когото хванат в мрежата и го таковат. Обаче друго е интересно - каква брадва точат за електроенергията . От телекомите можеш да избягаш да те таковат редовно , обаче от електроенергията няма накъде да бягаш. Като пуснат населението на свободния пазар на ток ще има шок и ужас. Стадото навсякъде по света си е стадо , стрижат го, доят го, дерат го и пекат на бавен огън.
  • 16
    5
    ха ха ха
    Не напразно и Вазов и Славейков са казали "Не народ , а мърша"!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари