Потребители "избухнаха" срещу "Теленор"

2
Пореден гаф на мобилен оператор с клиенти
Пореден гаф на мобилен оператор с клиенти

Пореден гаф на мобилен оператор с клиенти.

Деян Димитров възропта срещу мобилния колос. Той възмутено сподели, че интернетът му е спрян, а до края на трафика в пакета му са оставали още цели 175 МБ, предаде ПИК.

Това обаче не е всичко. Г-н Димитров беснее и заради мудността на служите на мобилния оператор. "Толкова ли е трудно адекватното и бързо отреагиране и решаване на проблемни грешки създадени от вас към потребителите ви?", пита той.

Ето и цялото възмутено послание на Деян Димитров към "Теленор":

"Защо на "Теленор" са му нужни повече от 3 месеца да преизчисли фактурирани и платени суми, които са извън законовия договор с него? Защо операторът ограничава интернет връзка при изразходвани 825 МБ от пакет за 1000? Защо системите ви работят спекулативно против потребителите с оправданието на телефонния съпорт, че са "просто компютри" и "грешки винаги са възможни"? Защо е толкова трудно адекватното и бързо отреагиране и решаване на проблемни грешки създадени от вас към потребителите ви?"

Това не е единствения възмутен потребител на веригата. Друга клиентка се оплака, че не може да си зареди ваучер. 

"Как може да не допускате да се зареди ваучер, к'ва е тая работа, услугата била недостъпна и защо, значи ако до 5 минути не бъде зареден телефона ще си напиша жалба честно ви казвам,прекалено е вече, ако искам и в 3 сутринта ще го зареждам, вие сте длъжни да си поддържате услугите денонощно!"

Източник: Агенция ПИК
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари