ГЕРБ търси Кирил Петков: Да не се е евакуирал някъде?

0
Извънреден брифинг на ГЕРБ-СДС
Извънреден брифинг на ГЕРБ-СДС

Къде е? Къде е Кирил Петков?

ГЕРБ с остра реакция на отказа на председателят на Народното събрание Никола Минчев да извика на изслушване премиера Кирил Петков.

След като на няколко пъти от сутринта те настояваха министър-председателят и вицепремиера Нинова да обяснят лично за форсмажорните обстоятелства, те получиха отказа от Минчев.

"Ако преди време въпросът, който вълнуваше българското общество беше "Кой", сега се пита "Къде е". Къде е Кирил Петков?", запита председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова на извънреден брифинг.

"Защо председателят на НС се е превърнал в параван, зад който се крие безпомощния министър председател, който очевидно не управлява процесите и няма отговори. Въпросът къде е Петков тежи с още по-голяма сила при факта, че редовното заседание на правителството беше отменено. Няма го в парламента, няма го в Министерския съвет. Да не се е евакуирал някъде или пък ползва форсмажорно обстоятелство на необяснима сила, за да излезе пред депутатите и да обясни как Корнелия Нинова изземва функцията му на премиер и диктува дневния ред на обществото и на МС, както и дневния ред на парламента", допълни Атанасова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    5
    ХАХАХАХАХА
    Сигурно от далеч е надушил "аромата" на Деса дуловската вмирисана тутурутка и е помислили, че Путлер прави химическа атака! Никога повече ОПГ ГРОБ във властта!
  • 3
    4
    Недоумяващ
    Баце,той не е твоята кръвна група.Забрави ли църквата във Варна,с каква бързина изчезна?
  • 8
    3
    Ivan
    Мама ви Мрьсна,крадлива гербажийска,да вземете да се евакуирате,в ада,за разстрел сте!
  • 7
    2
    IVO
    Най добре герб да се скрият и да не се появявят повече...буклуци крадливи
  • 11
    1
    Русенец
    Боклуци, тиквата колко пъти го изслушахме в народното събрание за тези 12г?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари