Франция разследва ръководителя на Интерпол за предполагаеми изтезания и мъчения

1
Проучването е следствие от съдебна жалба
Проучването е следствие от съдебна жалба

Проучването е следствие от съдебна жалба

Френските прокурори за борба с тероризма са започнали предварително разследване на изтезания и мъчения, за които се твърди, че са извършени от емиратския генерал Ахмед Насер Ал-Раиси, който през ноември оглави Интерпол, съобщиха съдебни източници, предава БГНЕС.

Проучването е следствие от съдебна жалба на неправителствена организация, която обвинява Раиси в измъчване на опозиционер по времето, когато е работил като високопоставен служител в министерството на вътрешните работи на Обединените арабски емирства.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    Stoian
    Тези боклуци и шефове в Интерпол!Божеее!Араби!!ужас!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари