ФК "Дунав" предлага възможност на украинчета да тренират футбол

0
Клубът предлага на всички деца от Украйна, които имат желание, да тренират в Академията на „Драконите“ в съответната възрастова група
Клубът предлага на всички деца от Украйна, които имат желание, да тренират в Академията на „Драконите“ в съответната възрастова група Снимка: Архив

ФК „Дунав“ – Русе, като социално отговорен клуб, се включва в инициативата за подкрепа на бежанци от войната в Украйна

Много семейства емигрират и идват в България и съответно остават в Русе. Клубът предлага на всички деца от Украйна, които имат желание, да тренират в Академията на „Драконите“ в съответната възрастова група.

Лице за контакт  е Александър Маринов +359 87 989 62 72.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    2
    русенец
    Браво на Дунав. Така трябва
  • -1
    1
    Динав беше велик!
    Тея подлоги на Думуза изобщо да ги закриват! Че и ОС раздава парите ни на тези нещастници! Да ходят да ги клецат у Делиормана! СРАМ за Русе!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари