ЕНЕРГО-ПРО с безплатни консултации за свободния пазар на ток

0
На интернет портала www.kupitok.bg всеки може да се информира
На интернет портала www.kupitok.bg всеки може да се информира

Всеки потребител, който желае да се възползва от предимствата на свободния пазар на електроенергия, вече може да сключи договор за продуктите на ЕНЕРГО-ПРО в клиентските центрове на компанията.

Като водещ доставчик на ток на пазара по свободно договорени цени ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги непрекъснато обновява своето портфолио. В Центровете за обслужване на клиенти, намиращи се в градовете Варна, Търговище, Шумен, Горна Оряховица, Велико Търново, Габрово, Добрич, Силистра, Русе, Разград и Свищов, всеки потребител може да получи подробна информация и консултация за свободния пазар на ток и най-подходящия за неговите нужди продукт. Процедурата по сключване на договор е изключително опростена и отнема няколко минути.

За да улесни потребителите в излизането на свободния пазар, ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги вече стартира интернет портала www.kupitok.bg, където всеки може да се запознае с продуктите на компанията и новостите в нормативната уредба, както и да сключи своя договор за доставка на електрическа енергия онлайн. От януари функционира и специална телефонна линия *6161, на която клиентите могат да получат компетентни отговори на всички въпроси, свързани с пазара на ток по свободно договорени цени.

Всички настоящи и бъдещи клиенти на компанията могат да се възползват от предимствата на пет от най-атрактивните продукти на ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги - ЕНЕРГО-ПРО СТАНДАРТ, ЕНЕРГО-ПРО СТАНДАРТ МАКС, ЕНЕРГО-ПРО ДИСКАУНТ НАЙТ, ЕНЕРГО-ПРО СТАНДАРТ СОЛАР и ЕНЕРГО-ПРО СТАНДАРТ УИНД. За всички продукти се сключва комбиниран договор за доставка на електрическа енергия, участие в балансираща група и заплащане на мрежови услуги. Така клиентите ще получават единна фактура за консумираната електроенергия и дължимите разходи за мрежови услуги.

За да гарантира удобството на своите клиенти, ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги предлага да води вместо тях процедурите по излизане на свободен пазар пред мрежовите оператори. Тази услуга е напълно безплатна и всеки може да се възползва от нея, независимо дали ще сключи договор в Център за обслужване на клиенти на компанията или през портала www.kupitok.bg. Основна цел на ЕНЕРГО-ПРО е активно да стимулира развитието на процеса по либерализация на пазара на електроенергия в България, предлагайки възможности за информиран избор на своите клиенти чрез съвременни и иновативни средства за обслужване.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари