Нови услуги на ЕНЕРГО-ПРО

0
Енергийното дружество въвежда нова услуга – „Детайлна справка за електроенергия към фактура“
Енергийното дружество въвежда нова услуга – „Детайлна справка за електроенергия към фактура“

ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги добави към портфолиото на компанията нови услуги за своите клиенти.

Новият пакет от предложения е създаден с цел по-голямо удобство за клиентите при управлението и планирането на разходите за консумирана електрическа енергия.

Енергийното дружество въвежда нова услуга – „Детайлна справка за електроенергия към фактура“, която дава възможност за получаване по електронна поща на систематизирана информация в удобен за ползване MS Excel формат. Табличното съдържание на справката позволява лесна обработка и сортиране по отделните компоненти, включени в крайната цена на консумираната електроенергия – активна и реактивна енергия, пренос и достъп до електроразпределителната мрежа, добавка „Задължение към обществото“ и други. Услугата спестява време и усилия при необходимост от извършване на финансови и счетоводни анализи и изготвяне на различни по тип доклади за реализирани разходи. 

 

Клиентите на свободен пазар, които се нуждаят от подробна информация за своето потребление на електроенергия, вече могат да се възползват от услугите „Справка за почасови измервания по обекти за изминал период“ и „Достъп до почасови измервания по обекти чрез уеб приложение“. Справката дава възможност за избор на изминал период от 1, 6 или 12 месеца. Със заявяването на абонамент за достъп до специализираното уеб приложение на компанията клиентът може ежемесечно да проследява консумираната от него електроенергия по часове за минал период и при необходимост да изтегля тази информация в табличен и графичен вид. Двете нови услуги са удобен начин за клиентите на свободен пазар да контролират и проследяват изразходената електроенергия по часове, като по този начин имат възможност да управляват бъдещия си потребителски профил за по-добра енергийна и финансова ефективност.

Заявления за ползване на допълнителните услуги на енергийния търговец могат да се подават във всички клиентски центрове на ЕНЕРГО-ПРО, както и на електронен адрес [email protected]. Детайлна информация за услугите на компанията клиентите на свободен пазар могат да открият в секция Продукти и услуги на портала kupitok.bg, на телефон *6161, при своя персонален обслужващ мениджър или търговски представител и в Центровете за обслужване на клиенти на компанията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари