Джо Байдън си постави втора бустерна доза от ваксината на "Пфайзер"

1
"Изобщо не боли", каза 79-годишният президент на САЩ
"Изобщо не боли", каза 79-годишният президент на САЩ

"Изобщо не боли", каза 79-годишният президент на САЩ

Американският президент Джо Байдън си постави днес втора бустерна доза от ваксината на "Пфайзер" срещу КОВИД-19, малко след като призова Конгреса да продължи да финансира борбата срещу пандемията, предаде Франс прес.

"Изобщо не боли", каза 79-годишният президент на САЩ, след като получи втората си подсилваща доза в Белия дом пред телевизионните камери и група журналисти.

Първата доза от ваксината на "Пфайзер" беше поставена на президента през декември 2020 г., втората - през януари 2021 г., а първата бустерна доза - в края на септември.

Джо Байдън незабавно приложи решението, взето във вторник от Американската агенция по храните и лекарствата. Агенцията даде зелена светлина за втора бустерна доза от ваксините на "Пфайзер/Бионтех" и "Модерна" срещу КОВИД-19 за хора на възраст над 50 години, четири месеца след третата им имунизация.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    3
    Пенчо Милков
    Води Америка и Европа към дъното,лошото е че и България е в канала вече!
  • 4
    2
    русенец
    Този няма да изкара мандата. Само не е ясно дали ще е импийчмънт или по-категорична мярка. Няма друг президент на говедарите, който да причинил такива щети на страната си.
  • 10
    1
    Денис
    Този няма да е зле и мозък да си поставеи
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари