Двама мъже и дете откраднали три кутии за дарения в Хасково

0
Крадците са двама мъже на 21 и 36 години и 12-годишно момче
Крадците са двама мъже на 21 и 36 години и 12-годишно момче Снимка: bTV / Архив

Крадците са двама мъже на 21 и 36 години и 12-годишно момче

От Регионалния пресцентър на МВР - Хасково съобщават, че са установили извършителите на кражби на кутии с дарения за болни деца. Това са: един непълнолетен и двама мъже. Вчера в Районното управление в областния център са доведени двама мъже на 21 и 36 години и 12-годишно момче.

За времето между 24 ноември и 28 декември миналата година всеки от тях откраднал по една дарителска кутия от магазини и заведение за хранене. След сигнал от собствениците тримата известни на полицията са установени и доведени в управлението, където признали действията си.

В едната кутия е имало около 500 лева, а съдържанието на другите две не е известно, поясниха от пресцентъра.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари