Дневен хороскоп за 5 ноември 2017

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Започващият нов период за Вас ви поставя в необходимост от подготовка и активни действия.

Неделя е доста амбициозен ден за Рибите. Би било най-добре да се заемате с дела и задачи, които са важни за Вас. Смирено и с компромиси от своя страна ще се стремите да изгладете отношенията с близките си. Месецът ще започне с изненади – може да разберете нещо, което досега е било скривано от вас, да излязат наяве потиснати емоции или да достигнете до интересни разкрития и прозрения. Пазете се от конфликти в личния си живот и в деловата си дейност.

Овен

Неделя ще бъде примамлива за всеки, който търси нестандартния подход към нещата от живия живот. Не е нужно да се напрягате – просто се отпуснете и оставете животът да ви даде онова, което заслужавате. Не налагайте мнението и идеите си. Споделете новите си идеи. По всяка вероятност, ако досега сте се отнасяли отговорно и сте разчитали на собствените си способности и на труда си, ви очаква положително развитие – дори да срещнете някои препятствия, те ще бъдат просто ценен опит, който ще ви помогне в бъдеще да се справяте още по-добре.

Телец

Утре общуването с хора, които мислят като Вас, ще бъде приятно и ще стимулира ума ви. Аспектът ще преобърне нещата във Ваша полза и интерес, ще привлече благоприятната случайност в любовта и личните връзки и ще Ви помогне да изживеете приятни моменти. Утре всичко тръгва по вода. Следобед се очертават разправии с колегите Ви. Изгодите, които ще извлечете, значително ще улеснят бъдещето Ви (най-вече материалното им изражение).

Близнаци

Следващите два дни ще изискват по-големи усилия и натиск, ще се налага да криволичите между свои и чужди амбиции и да се отказвате от едно за сметка на друго. Не предприемайте нищо сериозно, не започвайте нова работа и не подписвайте нови договори. Осигурете си личен периметър - свободата, на която толкова държите. Не искате никой да развали плановете Ви, затова внимавайте на кого се доверявате. Бъдете много внимателни и не говорете пред когото и да е.

Рак

Сънищата, които са ви се присънили тази нощ, най-вероятно няма да Ви подвеждат. Вероятно чувствате резки смени на настроението, вялост и раздразнителност. В началото на утрешния ден много ще се вълнувате и ще преживявате, но само няколко часа по-късно ще започнете да гледате философски на нещата. През първите дни на месеца може да очаквате прилив на нови идеи – мислите ви ще бъдат насочени към бъдещето, ще бъдете по-креативни и нестандартни в подхода си към ситуациите. Възможно е също да ви осенят нови идеи или да срещнете интересни хора, които да ви помогнат да реализирате някакво свое намерение.

Лъв

Утрешният ден е много подходящ да се заемете с финансови въпроси, които не търпят отлагане. Вторник ще е доста хубав ден за Лъвовете. Възможно е проекти, които вече сте започнали, да претърпят известно забавяне или просто да установите, че сте се нагърбили с твърде много задачи и не смогвате да свършите всичко. При вас важните събития през този месец ще се случват в дома и семейството – те може да касаят отношения с близък човек или, в по-практичен план – да започнете ремонт вкъщи, дори да вземете решение да си купите нов дом. Пазете си здравето защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със „събудено“ хронично заболяване.

Дева

Ярката делова изява и изразителният материален успех са характерни белези за изявата Ви през неделя. Оглеждайте се и преценявайте внимателно. Имате право да опресните знанията си в област, която е свързана с Вашата работа. Приятна среща ще Ви помогне да разберете колко важни са споделените мигове. Тактичността и деловият Ви усет ще Ви помогнат да се възползвате от завързана ситуация.

Везни

Трудностите, с които Везните ще се сблъскат през утрешния ден се дължат повече на вътрешна нестабилност и променливо настроение, отколкото на външни причини. Може да възникне порив да се облечете и да се отправите на път. Не се оставяйте друг да взема решения вместо Вас. Ако искате промени, опитайте се да ги направите с възможно най-малко щети, като се съобразявате със създалата се ситуация. Опитайте се да спестявате, защото пред вас е един неясен във финансово отношение период.

Скорпион

Най-хубавото е, че всички изненади утре ще Ви носят радост и добро настроение. Вие сте хора, които обичат да контролират събитията, само че през този месец процесите няма да се поддават особено на вашия надзор. Жените от зодията се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. Опитвайте се да се занимавате само с най-необходимите неща. Постарайте се да концентрирате положителното си мислене, отърсете се от гордостта и егоизма си.

Стрелец

Ако сте обвързани с други хора, чиито интереси не съвпадат с Вашите, не бързайте да изразявате на глас намеренията си. Обърнете повече внимание на външния си вид. Критика? Съвети? Забележки? Търпеливо ще изслушате всекиго, но ще постъпите по своему и ще бъдете съвършено прави. Не много спокоен ден, през който делата ви ще се движат сравнително последователно. Общувайки с любимия човек и близки хора взаимно се зареждате с любов и положителни емоции.

Козирог

Ако е нужно, направете някакво преразпределение, за да не Ви налегнат парични проблеми в бъдеще. Утрешния ден символизира самооценката и обективното отношение към света. Утрешният ден ще Ви гарантира признание и успехи на работното място, ако сте наясно какво искате да постигнете и сте коректни към колегите си. Чувството Ви за хумор ще се окаже добър начин за повишаване на настроението на всички около Вас. Планетите ви съветват да не се намесвате в естествения ход на събитията. Повечето от проблемите се решават от естествения ход на нещата.

Водолей

Радвайте се и обичайте, другото ще дойде само. За да съхраните доброто си настроение, пазете се от измами. Утрешния ден не е от най-спокойните. Бъдете умерени във всичко и няма да имате проблеми, не винаги може да се постигне всичко наведнъж. Помнете златното правило, че несъгласието със себе си е в основата на грубите грешки и пропуски в живота!

Риби

Положението се променя стремглаво, но Вие ще успеете да отреагирате на всичко ставащо, да изберете единствено вярната тактика и по абсолютно съответстващ начин да използвате всички откриващи се възможности. Въпрос, който ви създава безпокойство, ще намери решението си днес, но не и без подкрепата на близък човек. Чувството Ви за хумор ще се окаже добър начин за повишаване на настроението на всички около Вас. Не допускайте външно вмешателство по изключително важните въпроси. Бъдете експедитивни в нещата на големия бизнес.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари