Дневен хороскоп за 29 август 2021

1
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Спокойна неделя, предлагаща множество възможности за почивка

Именно такъв ден се очертава пред всички представители на зодиака.

Денят е наситен с приятни емоции и положителни изживявания. Възползвайте се от всичко за да възстановите силите си!

Овен

Делови успех

Поради  кавги с човек от близкото обкръжение, изпълнени с остри противоре-чия и дори с хули, неделя ще е много нервна за доста Овни. Денят обаче определено ще е успешен и благоприятен за ангажираните с делова дейност. Дори в това отношение ще разполагате със значителен късмет.        

Телец

Ярки проблеми

За Телците напрежението продължава с постоянно увеличаващи се темпове, въпреки че на външен план всички изглеждате спокойни. Стабилизирайте позиции-те си в бизнеса ! Предстоят мъчителни трансформации. Предизвиква ги опозиционно движещия се на Слънчевия ви знак Сатурн.       

Близнаци

Успешно реализирани цели

Денят ще е успешен за реализация на лични и делови цели, а значителната ха-рактеристика на тази неделя е, че отбелязва началото на етап за мощни помени, кои-то ще продължат до началото на октомври. Предстои ярко раздвижване в обществените среди, съчетано с наситени противоречия.

Рак

Парични печалби

Представителите на Рак са изнервени от сблъсъци с проблеми през отминали-те делници. Такива не са характерни за днес, но мнозина все още – макар и частично, са под впечатление на негативните влияния. Денят ще е успешен. Предоставя ефективни възможности за финансови придобивки.           

Лъв

Внимавайте, и без прибързване

Лъвовете изглеждат като арена, на която са си дали среща сили, с почти една-къв капацитет според мощността им, но действащи в различни посоки. Добре е да изчакате развоя на събитията и да не предприемате изпреварващи действия по интересуващи ви теми, за да не си навредите.

Дева

Нервни

Относно реализацията на целите, неделя е благоприятна за почти всички пред-ставители  на Дева. Въпреки, че денят дава гаранция за успех, нервността ви е чувствително повишена, а това вече ви задължава предварително да прецените, е ли сте в състояние да постигнете целите си.

Везни

Много сполучлив ден

Сблъсък с противници ще събуди гняв у мнозина от Везните днес, но едва ли е необходимо да обръщате такова внимание на отминали събития, които вече няма да се повторят.. Като изключим това събитие, неделя е доста благоприятна за целите ви и ще ви освободи от някакви неудобства.

Скорпион

Начало на изразителна стабилност

Характерни за Скорпионите са три неща, които не биха могли да се определят  като събития за деня, защото са тенденции, които Съдбата е задействала към настоя-щия момент. Това са социалната стабилизация, устойчивостта и нарасналия капаци-тет са поемане на големи натоварвания.

Стрелец

Начало на промени

Неделя полага началото на важен етап за Стрелците, през който ви предстоят промени. Положителни са, и нямат нищо общо с ядовете, които ще възникнат днес във взаимоотношенията ви с някого. Другото много хубаво събитие за този ден е, че ще се освободите от притеснителни личности.

Козирог

На прага на ярко успешен етап

Успехът на Козирозите е безспорен, като в случая става дума за делова и социална сполука, което не може да се каже за очакванията ви в личен и емоционален план. Представителите на зодията са пред нов етап, който ясно подчертава значителните постижения в делови и социален план.

Водолей

Владейте се

Ако сте по-сдържани и по-търпеливи в подхода към целите си, няма да се раз-минете с възможностите за сполука, които ви предоставя този ден, но със сигурност ще се спестите доста изхабяването на голямо количество нерви. Овладейте емоционалността си и се облегнете на качествата си.

Риби

Разчитайте на себе си

Пълнота при реализацията на материални и финансови цели, успешни пости-жения на желанията от лично естество, и добри постижения в бизнеса, но трудно осъществими ползи при контакти с хора от обществените среди. Разчитайте на себе си за осъществяване на намисленото.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари