Дневен хороскоп за 28 декември 2021

1
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Ден за творчески и нестандартни решения.

В този ден в нас се пробуждат скрити сили. Не бива да се злоупотребява с тях и да се изразходват резервните възможности на организма. Трябва да се използват само за съзидателни цели. Може се да заложи фундамента за нови големи дела или да се даде второ дихание за продължаване на започнатите вече. Подходящо е за преговори, но без да притискате другите.

Това е добър ден за запознанства, общуване, среща с приятели, работа. Покажете доброта и разбиране към хората. Днес е по-добре да се прекара известно време в малка компания за разговори, слушане на музика и гледане на филм. Денят е подходящ за любов и интимни моменти. Инициативата в този ден трябва да идва от страна на мъжете.

Овен 

Взаимоотношенията могат да бъдат предизвикателство, така че знайте как да слушате съветите на другите и се пазете от арогантността да мислите, че знаете всичко и нямате нужда от никого. Не се намесвайте в проблеми, които не са ваши.

Телец 

Ден на творчеството и постиженията. Може да не сте в състояние да се съсредоточите много върху работата си. За да не е хаотичен денят ви, организирайте се. Пазете се от клюки, тъй като това само ще изтощи енергията ви. Съсредоточете се върху най-конструктивните неща.

Близнаци 

Днес трябва да внимавате със своята двойственост, с това, което казвате и правите различно от онова, което обещавате и не изпълнявате. Трябва да се ангажирате само с една цел, тъй като няма да е възможно да направите всичко.

Рак 

Днес трябва да имате фокус, дисциплина, чувство за ред. Ако това, което правите не ви се получава, то е защото мислите ви са неорганизирани, затова първо се опитайте да се организирате вътрешно. Много неща могат да доведат до раздразнение и умора.

Лъв 

Ден, в който да погледнете нещата, които постигате. Ако давате всичко от себе си и сте емоционално балансирани, денят обикновено е продуктивен. Ако се почувствате в капан, денят няма да е пълноценен.

Дева

Вашите партньорства ще бъдат всичко за вас: те ще бъдат или ракетата, която ще ви издигне, или котвата, която ще ви потопи. Съсредоточете се върху добротата и доброжелателността. Не се ядосвайте на глупави неща.

Везни 

Ден за преосмисляне на собствените пътища, вътрешния си баланс и креативността. Съсредоточете се върху самочувствието си и блеснете още по-ярко, когато някой ви забележи. Ако някой хвърля камъни по вас, това означава, че не сте посредствени, защото никой не ги забелязва тях.

Скорпион

Днешният ден носи известно психическо или емоционално объркване, несигурност и съмнения, така че можете да се почувствате много уморени. Отпуснете се и отложете за утре това, което не можете да направите днес и не се самосъжалявайте. Всичко е наред, нещата се оправят.

Стрелец

Не губете време за ненужни неща. Съсредоточете се върху това, което наистина ще ви донесе растеж и преди да действате, помислете. Сътрудничеството е много положително днес. Заедно с други хора ще постигнете по-добър напредък.

Козирог

Днес ще можете да решите проблемите си и да се отървете от трудни ситуации. Може също да успеете да се отпуснете и да си починете. Хората може да ви намерят за затворени и малко антисоциални, но това няма да ви засегне.

Водолей

Днешният ден носи бързи промени, решения и отговори. Ще бъдете по-обективни, по-малко желаете да общувате, по-склонни да работите и да правите това, което трябва. Ще прекарате много хармонично време с любимите хора, семейството.

Риби 

Днес може да изпитате объркване и униние както физически, така и емоционално. Денят не е да правите много неща, а да се успокоите и да насочите енергията си, да погледнете към себе си, тялото и здравето си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари