Дневен хороскоп за 27 декември 2021

0
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Понеделник ще бъде благоприятен ден на подредите нещата в дома си след Коледните празници

Да намерите място на всички подаръци, да изчистите дома си от непотребни вещи, да зарадвате хора в нужда с някаква благотворителна дейност. Много неща могат да бъдат свършени днес с добрина в сърцето и чувствителност към нуждите на нуждаещи се хора.

Последните няколко дни на годината не вещаят нови начала работа или в бизнес, но могат да се обсъдят и подготвят различни идеи и проекти, с които ще се ангажирате още през първата седмица на 2022. Началото на тази седмица е важно за постигане на баланс и хармония в средата, където живеете и най-вече в дома ви, в семейството и в кръга ви от роднини.

Ще ви бъде приятно днес да бъдете заедно с хора родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци. Ще бъде добре да отделите време и внимание за разговор или подкрепа на момче или млад мъж, които могат да се намират на някакъв кръстопът в живота си. Не са изключени нови познанства и контакти с хора от различни разстояния, но се пазете от измамници!

Предупреждението за утре е свързано с конфликтите, които могат да провокират към непредсказуеми действия с неприятни последствия.

Овен

Днес дори в личния живот с лекота ще потушавате конфликтните ситуации и ще може да се наслаждавате на любовта на партньора си. Във връзката ви ще цари разбирателство.

Телец

Днес не пренебрегвайте правилното хранене. Не преяждайте и не гладувайте. Пазете нервите си и не се ядосвайте за дреболии.

Близнаци

През този ден бъдете пестеливи. Не си позволявайте разхищения. Периодът не е подходящ за закупуването на скъпи стоки.

Рак

Днес трябва да бъдете особено внимателни в това, което казвате. По принцип този съвет е валиден за всеки ден, но днес е особено важен.

Лъв

През този ден ще трябва да намерите сили да се погрижите за себе си и за другите. От вас трябва да дойде инициативата.

Дева

Днес късметът ще е изцяло на ваша страна. Нямате причина и право да сте тъжни или отегчени. Обадете се на приятели, за да прекарате деня си максимално добре.

Везни

Днес може да се отпуснете изцяло и да се наслаждавате на щастието си. Единственото, което трябва да направите е просто да го поискате. Прекарайте деня по един наистина незабравим начин.

Скорпион

Няма нищо по-постоянно от временното! Това, което планирате днес може да остане в това положение много, много време. Отнесете по-сериозно към собствените ви мечти.

Стрелец

Днес чувствителността ви ще бъде изострена. Опитайте се да се отнесете с хладнокръвие към всякакъв вид тайни дейности.

Козирог

Днес е прекрасен ден за реализиране на идеите ви. Бъдете напористи, но в никакъв случай – агресивни. Демонстрирайте скромност.

Водолей

Днес спокойно може да се отдадете на мързелуване, особено ако сте домакиня. Вместо това седнете и помислете сериозно върху това как точно искате да промените живота си.

Риби

Денят ще възвърне вкуса ви към живота. Доброто ви настроение и оптимизъм ще са заразителни за хората около вас и те ще са ви благодарни за това.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари