Дневен хороскоп за 29 август 2022

1
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Занимавайте се с текуща работа и не предприемайте нищо ново

Всички цели могат да се постигнат само, ако се проявят енергичност, инициативност и борбеност. Активността в този ден не е излишна, важното е да се концентрирате само върху една, най-важната задача. Нещата протичат енергично. Обръщайте внимание на появата на всички добри възможности.

Денят може да се окаже не толкова добър за слабите и пасивните хора. Тези, които притежават пасивен характер стават в този ден уязвими, поради това мнителни, подозрителни. За препоръчване е цялата натрупана енергия да се изразходи чрез физическо натоварване, отколкото да остане неизразходена и да нанесе вреда на организма.

Уязвима е храносмилателната система, коремната кухина, кожата. Възможни са стомашни колики, стомашни болки. Започналите заболявания в този ден са опасни, протичат остро и изискват незабавни мерки.

Овен 

Добре е днес да контролирате гнева / агресията си. Ще сте пълни с енергия, но е нужно да държите "огъня" си под контрол, за да запазите енергийното си ниво. Хубаво е да избягвате да консумирате пикантна храна, тъй като това може да повлияе неблагоприятно на стомаха ви.

Телец 

Позитивните вибрации ще ви влияят и ще се чувствате чудесно. Ще бъдете доволни от всичко. Колкото по-ентусиазирани сте, толкова по-добре е за вас. Старайте се да поддържате баланс между професионалния и личния живот.

Близнаци 

Днес ще предпочитате да работите по приоритети, така че важните неща да приключат навреме и да можете да постигнете лесно целта или крайния срок. Вероятно ще протегнете ръцете си и към тези, които се нуждаят от вашата помощ.

Рак 

Въпреки че ще се концентрирате върху работата, която имате да вършите, все пак близките ви ще бъдат във вашите мисли и намерения. Може да се наложи да изслушате някои критики или забележки. Избягвайте да се занимавате сериозно със сериозни неща.

Лъв 

Днес ще се водите от егото си. Старайте се да бъдете по-дипломатични и тактични с околните. Пригответе се за отстраняване на неизправности и грешки в работата или у дома. Превозното средство или нещо друго може да изискват ремонт или някакво допълнение.

Дева 

Днес ще сте изпълнени с чувство за отговорност и ще сте по-сериозни в работата си. Някой ще ви потърси да помогнете за решаването на някакъв проблем. Всичко ще върви гладко в личния ви живот. Следете внимателно диетата си.

Везни 

Може да се чувствате потиснати през целия ден. Старайте се това да не пречи върху работата и задълженията ви. Може дори да ви натоварят с допълнителни отговорности. Бъдете по-внимателни при харченето на пари днес.

Скорпион 

Денят е по-скоро интелектуален, отколкото романтичен. Поддържайте мислите си позитивни и се опитайте да сте в добри отношения с колеги и приятели, тъй като те могат да ви дадат своята подкрепа. Всичко си отива на мястото.

Стрелец 

Чувствате се ентусиазирани и ще се представите много добре на работното място или другаде. Трябва да вършите дейности, които ви карат да се чувствате добре, а не само рутинна работа. Предприемайте практически подход към всяко нещо и не реагирайте прекалено.

Козирог 

Внимавайте за здравето си. Възможно е да не можете да дадете всичко от себе си в работата днес, поради здравословни проблеми или неразположение. Сега обаче трябва да избягвате да бъдете импулсивни и да се опитате да анализирате ситуацията, преди да реагирате на нея.

Водолей 

Може да се почувствате малко уморени, така че не трябва да предприемате дейности, които могат да ви натоварят. Ако се налага, поискайте подкрепа. Трудният работен ден може да повлияе и на личния ви живот.

Риби

Сърцето ви може да се опита да управлява главата ви в този труден ден. За да придобиете контрол над себе си, трябва да практикувате йога или медитация. Ако атмосферата на работното място не е приятна, вземете кратък отпуск и се отпуснете.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари