Днес VIVACOM пусна 4G мрежата

1
Операторът дава 4 000 МВ мобилен интернет на максимална скорост за всяка 4G SIM карта
Операторът дава 4 000 МВ мобилен интернет на максимална скорост за всяка 4G SIM карта

VIVACOM официално пусна 4G мрежата си от днес.

Благодарение на новата технология абонатите на телекома ще могат да използват значително по-високи скорости за мобилен интернет, както и да отварят сайтове и приложения до 5 пъти по-бързо в сравнение с 3G технологията.

От днес българският оператор стартира 4G мрежата си в София, Перник, Враца, а след месец – в началото на летния сезон, всички потребители по Черноморието, включително градовете Варна, Бургас и курортите, ще могат да използват LTE технология от VIVACOM. В средата на юни ще стартира мрежата в Пловдив и Русе, а до началото на септември тази година пълно покритие ще имат повече от 450 населени места, включително и 44-те най-големи града в цялата страна. Към тази дата 4G мрежата на VIVACOM ще е достъпна за 4 500 000 български граждани, предаде Economic.bg.

Специално за старта на новата технология, българският телеком подарява 4 000 МВ мобилен интернет на максимална скорост. Промоционалният пакет +4G Start ще се предлага напълно безплатно и ще е за всички клиенти, които вече имат 4G SIM карта или направят безплатната подмяна в магазините на VIVACOM. Офертата е валидна до 30.06.3016 г., а пакетът с 4 000 МВ ще бъде с валидност 30 дни от датата на активация.

Всеки потребител който смени SIM картата си с 4G до 01.09.2016 ще има достъп до 4G мрежата независимо от тарифния си план.

През май стартира и атрактивната промоция на плана за мобилни услуги SMART M, която предлага 6 000 МВ на максимална скорост и неограничени минути към всички мрежи само за 17.99 лв. на месец. С нея абонатите на телекома ще могат да общуват свободно на изключително достъпна цена и сами да се уверят във високите скорости и доброто покритие на 4G мрежата на VIVACOM.

Промоциите важат само за абонаментните планове на VIVACOM.

“Фокусираме се изцяло върху високото качество на услугата, което ще предложим на нашите крайни потребители и това беше водещо през цялото време на проектиране и изграждане на мрежата. Искаме да стартираме мрежата в дадено населено място тогава, когато сме осигурили пълно покритие и можем наистина да предоставим на нашите абонати високите скорости, които 4G технологията предоставя” -  сподели главният технически директор на VIVACOM Радослав Златков.

Източник: Economic.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари