Днес се очаква Володимир Зеленски да пристигне в България

0
Тодор Тагарев призна, че тече подготовка по подобна визита
Тодор Тагарев призна, че тече подготовка по подобна визита Снимка: Володимир Зеленський / Facebook

Тодор Тагарев призна, че тече подготовка по подобна визита

До момента няма официална информация от българските власти за визитата заради сериозните мерки за сигурност около посещенията на украинския държавен глава в чужбина.

Военният министър Тодор Тагарев призна, че тече подготовка по подобна визита, но изрази притеснения, че заради изтеклата предварителна информация тя може да бъде отменена.

Посещението е по покана на Министерския съвет, а не на президентството. Не е ясно и дали, ако пристигне у нас, Зеленски ще се срещне с държавния глава Румен Радев.

Посещенията на Зеленски зад граница се пазят в пълна конфиденциалност до последния момент. Основната цел на визитите зад граница е осигуряване на военна помощ за Украйна.

Ако Зеленски пристигне днес у нас, България ще бъде втората държава, която украинският президент посещава на източния фланг на НАТО след Полша.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    8
    на гадния наркоман
    пожелавам му да умре бавно наркоманския боклук
  • 5
    7
    Русенец
    Тоз надрусан гъз няма ли някой го трепне го еба в устата!
  • 5
    6
    .....
    Ако всички са ви виновни, то вие сте българин! Ако вие сте виновни за всичко, то вие сте руснак! Ако всички са ви длъжни, то вие сте украинец!
  • -4
    5
    Мутрофанката
    Давайте, тъпи рушлямски тролчета, пишете жалки коментарчета, ще ви дам по 2 ръждясали копейки на коментарче! Ние в ТероруZZстан обичаме такива антибългарски безродници като вас!
  • 1
    4
    ¹²³⁴⁵
    Да си седи във избомбардираната си кочина и да си пуска видео обръщения. Тук не е желан от никой освен от пъ пъ и дъибъ американските марионетки. Заради сто продажни боклука осират цялата страна. Този клоун не е тук случайно. Текат сериозни продажни процеси. Много сериозни.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари