Днес е най-мощният ден на лунния месец

0
Всичко, което се започне в този ден, ще има успех
Всичко, което се започне в този ден, ще има успех

Луната е в знак Везни до 10:13ч. 

Все още са уязвими са бъбреците, пикочния мехур, кръста, областта на бедрата и панкреаса.

От 08:33ч до 10:13ч Луната се движи на празен ход и нищо важно не с препоръчва да се предприема.

В 10:13ч Луната вече преминава в знак Скорпион, където ще остане до 18:21ч на 1май. Лунният период в Скорпион се характеризира с пълна липса на емоционален баланс, повишена нервна възбудимост и промени в настроението. Преминавайки Луната през този знак, настройва несъзнателно към кризисни ситуации, пренастройва вътрешните структури на човек. По времето на Скорпиона всички малко или много ставаме като Феникс, изгаряме в пепелта и отново се прераждаме в ново качество. Лекият флирт по това време повдига настроението. Уязвими са половите органи и дебелото черво. Подходящо е половото въздържание.

До 19:47ч сме под влияние на 14 лунен ден. Това е най-мощният ден на лунният месец. Денят е добър за начало на важни дела (след 10:13ч). Ключовият аспект за деня е труд и съзидание. Всичко, което се започне в този ден ще има успех. Дори да сте почивка, не се препоръчва да стоите у дома пред скучните телевизионни предавания, а да отидете на разходка, да отпътувате до някъде, да се отдадете на развлечения.
Днес трябва да се обръща внимание на всякакви сигнали, съвпадения, знаци. Добре е да се започнат някакви добри дела. Всичко, което се захване сега, ще има успех. Възможно е да се изпита тъга, меланхолия, но тези чувства ще са краткотрайни.

Добре е да се избягва горчиво и сладко, а да се отдава предпочитание на солената храна, орехи, бадеми. Може да предприемете сухо гладуване. Да се употребяват малко течности, защото не благоприятстват обмяната на веществата и може да настъпи разстройство в жлъчно чревния тракт. Ако се появи стомашно-чревно заболяване в този ден, означава, че вървите по неверен път.

Лунната енергия постъпила в организма трябва да се използва. Ако не го направите, можете да си навредите. Не се надявайте, че неизползваната енергия ще остане като запас. Можете да се занимавате с важни битови дела, да организирате голямо пране или общо почистване на дома. Не би било лошо енергийно да почистите къщата и пространството си.

Препоръчва се в този ден да има очистване на всичко – дома, но най-вече на тялото – чрез миене, водни процедури, сауна, клизми. Благоприятно за изчистване на духовни и физически шлаки.

Отношения – Като цяло отношенията в семейството обикновено са спокойни, но ако има подрастващо поколение в него, то може да има усложнения. Те може да се опитат днес да покажат характер. Да призовавате гласът на разума им ще е безполезно. Напълно достатъчно е да им отстъпите.

За мъжете е специален ден. Девойка или жена, която дълго и безуспешно сте ухажвали, в този лунен ден могат да бъдат покорени, но ако опитите и сега се окажат неуспешни, то можете да сложите кръст на тези отношения. Това е последният ви шанс да опитате. Ако не започнете днес романтични отношения с обекта на вашите въжделения, значи нищо няма да се получи.

Подходящо е за подстрижка. Тя не само ще укрепи вашите коси, но и ще подобри финансовото положение, а късметът отново ще обърне лице към вас.

В 19:47ч започва новият 15 лунен ден, който ще продължи до 20:51ч на следващия ден.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари