Зодиите, които ги чака щастие през ноември

3
Какво ще ни донесе последния месец от есента?
Какво ще ни донесе последния месец от есента?

Какво ще ни донесе последния месец от есента според зодиакалния ни знак? 

БЛИЗНАЦИ

Енергията на Водолея наистина управлява всички въпроси, свързани с късмета в живота ви. Този месец, тъй като първата четвърт на Луната настъпва тук, ще получите някои изненадващи новини, които ще ви помогнат да се посветите отново на това, което сте се чувствали подтикнати да преследвате, пише Актуално. Ретроградният Марс във вашия знак забавя нещата, но изглежда, че е достатъчно, за да можете да хванете щастливите възможности, които се отправят към вас.

ЛЪВ

Докато Сатурн се обърна директно миналата седмица и Първата четвърт на Луната във Водолей обръщат внимание на вашите романтични връзки, цялата тази енергия на Скорпион ви кара да се замислите по-дълбоко върху домашната атмосфера. Това е област, която обмисляте да промените от известно време, но сега наистина трябва да го направите. Сезонът на затъмненията е, така че всичко става, което означава, че сте подкрепени от Вселената, за да направите промяната, която търсите.

СТРЕЛЕЦ

Способността да общувате ефективно е това, което ви позволява да можете да създадете живота, който наистина желаете. Сатурн наскоро се обърна директно във Водолей, което е енергията, която управлява всички теми на общуване за вас, сега, когато първата четвърт на Луната се случва, ще получите някои изненадващи новини. Това води до растеж и късмет.

ВОДОЛЕЙ

С навлизането на толкова много енергия на Скорпион ще получите огромен щастлив тласък в кариерата си. Вероятно сте видели нещо пиково в тази област от живота ви последната седмица по време на слънчевото затъмнение на новолунието, сега е време да се случат някои вълнуващи промени. Просто останете отворени и знайте, че с първата четвърт на Луната във вашия знак, вие сте напълно подкрепени от Вселената, за да направите тази следваща стъпка.

РИБИ

Късметът е онези моменти или възможности, които се случват неочаквано и създават по-добри от предполагаемите резултати. За вас цялата тази енергия на Скорпион е съсредоточена в частта от живота ви, която управлява късмета. Това също може да повлияе на образованието, пътуването и други нови житейски преживявания. Мисленето извън кутията е вашата специалност, така че не би трябвало да имате проблем да се възползвате от всички възможности, които се откриват пред вас, може просто да се сведе до това да знаете коя да изберете.

РАК

Вече сте научили, че колкото повече изразявате собствената си истина, толкова повече Вселената може да работи във ваша полза. През този период, когато колекция от планети се събират в Скорпион, зодиакалния знак, който представлява тази тема в живота ви, ще получите късметлийски тласък. Венера, владетел на любовта, но също и на недвижимите имоти и финансите, се изправя срещу Уран в Телец, по-големият будител. Като се има предвид, че е сезонът на затъмненията, не е изненадващо, че ще има неочаквани възможности, но за вас те ще променят живота ви.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари