Деви, не прекалявайте с емоционалните изблици

0
Деви, не прекалявайте с емоционалните изблици

Овен

Днес нещата трудно ще се поддават на анализ и класификация, което силно ще наруши обичайния ви ред. Изобщо днес е ден на странности и трудно ще успявате да контролирате всичко, а това определено ще ви дразни неимоверно.

Телец

Бъдете внимателни в изказванията си, не се знае кой как ще изтълкува думите си. Не говорете двусмислено. Днес е чудесен ден за явяване на изпит, а също и за потегляне на пътешествие.

Близнаци

Доста полюсни ще са чувствата ви през днешния ден. Сякаш крайностите неудържимо ви привличат. Това може доста да изтощи нервната ви система, така че по-кротко.

Рак

Ден, точно като за вас. Предизвикателства няма да ви липсват, но не действайте импулсивно и прибързано. Ден, в който ще ви хрумват гениални идеи, които за околните може да изглеждат налудничави.

Лъв

Денят би могъл да е твърде успешен, стига да си направите добре сметката. Не изневерявайте на принципите си заради малките съблазни, които ще се появят. И не прекалявайте с яденето.

Дева

Време за спортни занимания и какво по-подходящо място от басейна или край морето. Водните процедури са изключително полезни. Не прекалявайте с емоционалните изблици.

Везни

Днес ще сте по-грижливи и внимателни към всички и това ще направи добро впечатление. Идеята ви да прекарате по-голяма част от времето със семейството си наистина си струва да се реализира.

Скорпион

Това може да бъде просто един прекрасен ден. Не разваляйте нещата с подозрителност и чувство за вина. Плановете, които кроите са доста мащабни, но като нищо може да успеете да ги реализирате.

Стрелец

Днес лесно ще ви убедят в едно или друго, защото всичко ще ви звучи логично и правилно. Добре е да не приемате всичко на сляпо доверие и да помислите със собствената си глава.

Козирог

Най-голямо удовлетворение ще намерите в на пръв поглед дребните неща. Днес всичко ще ви се отдава с лекота, затова не пропускайте момента, а действайте.

Водолей

Доста полюсни ще са чувствата ви през днешния ден. Сякаш крайностите неудържимо ви привличат. Това може доста да изтощи нервната ви система, така че по-кротко.

Риби

Бързайте бавно през днешния ден. Имате големи шансове за успех, но не бъдете нетърпеливи. Е, ще се наложи да се потрудите малко в името на успеха, но пък резултатът ще си струва.

Източник: Astrohoroscope.info
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари