Деви, днес ще ви съпътства късметът на начинаещия

0
Деви, днес ще ви съпътства късметът на начинаещия

Овен

Днес е препоръчително да си направите няколко водни бани. Ако сте далеч от морето, идете на басейн, но не пропускайте момента. Малко повече физически упражнения ще ви се отразят добре, стига да не прекалявате.

Телец

Денят е само за пътешествия, не се мотайте, а тръгвайте нанякъде. Ако няма къде, идете поне до близката горичка, но в никакъв случай не оставайте вкъщи. Излезте сред природата, съберете слънчеви лъчи и чуждите погледи.

Близнаци

Днес сте твърде чувствителни и затова не е препоръчително да попадате на места, където има много народ, неминуемо някой ще ви засегне, дори без да подозира. Затова пък бихте могли да си проведете много успешен автотренинг.

Рак

Доста практични идеи ще ви минат през ума и е добре да постъпите практично – намерете начин за тяхното приложение. Днес ще се чувствате в добра форма, но все пак с малко повече отговорности. Опитайте се просто да правите нещата както трябва, без да влагате излишни емоции.

Лъв

Днес ще съумеете да направите правилния избор и да си поставите високи цели. Като идея не е лошо, но помислете и за изпълнението, сега поне имате време за мислене.

Дева

Днес имате сериозни шансове да реализирате нещо полезно. Ще ви съпътства късметът на начинаещия и всичко ще става по-силно и бързо, отколкото си мислите. Само да не заподозрете заговор в това.

Везни

Днес е много подходящ момент да поразчистите у дома си, да изхвърлите всичко ненужно и да направите място да влязат нови неща-в пряк и преносен смисъл. Само междувременно не бъдете заядливи с околните.

Скорпион

Ден за забавления. Хората, които срещате, ще отговорят на вашите желания и нещата наистина ще се случват точно както искате. Ще ви се иска да се представите в най-добрата си светлина, чувството ви за хумор ще бъде оценено по най-добрия начин.

Стрелец

Ще успеете да станете рано и да свършите куп неща,за които после ще искате похвала разбира се.Обедът е ключовият момент,защото ако прекалите,после изобщо няма да ви се мърда.Така че съобразете плановете си с обедното меню.

Козирог

Днес основно ще ви вълнува външният ви вид. Може да отделите повече време за спорт и разбира се за подновяване на гардероба. Бихте могли да направите доста изгодни покупки.

Водолей

Днес е почивен ден и тъкмо затова може да изкарате някой лев допълнително. Най-важното е да имате предварителна концепция за нещата и да не оставяте всичко на произвола. И другото, което не е без значение – харченето, не пилейте за ненужни неща.

Риби

Ден само за културни мероприятия, доколкото ги има през този сезон. Ако не откриете подходящото за вас, просто го създайте, публика няма да ви липсва, а и ще се забавлявате страхотно.

Източник: Astrohoroscope.info
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари