Челна катастрофа в квартал "Чародейка"

0
Пиян таксиметров шофьор блъсна челно движещ се в обратна посока лек автомобил
Пиян таксиметров шофьор блъсна челно движещ се в обратна посока лек автомобил Снимка: Серкан Челик / Facebook

Пиян таксиметров шофьор блъсна челно движещ се в обратна посока лек автомобил

На 31 юли в 19:12 часа в ОДМВР - Русе е получен сигнал за катастрофа на улица "Филип Станиславов" в Русе. Инцидентът е станал в района между разклоните за ул. "Зорница" и ул. "Изгрев", между блокове 401 и 402. На място са изпратени служители от сектор пътна полиция, които са установили следната обстановка - при движение в посока от север на юг, на около 40 метра преди кръстовището на ул. "Филип Станиславов" с ул. "Зорница", таксиметров лек автомобил "Киа Сеед", управляван от 67-годишен мъж, е напуснал пътната си лента за движение и е навлязъл в насрещната лява пътна лента, вследствие на което се е ударил челно в движещ се в обратна посока лек автомобил "Нисан Микра" с водач жена на 27 г.

В резултат на инцидента са пострадали двамата шофьори, като жената е получила фрактура на ръка, а мъжът е имал травма на коляното.

На 57-годишния водач полицаите са измерили положителна проба за алкохол с техническо средство, което е отчело 1,12 промила. Той е отказал да даде кръв за химическо изследване.

На местопроизшествието е извършен оглед и по случая е образувано досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    8
    до 7
    ДАИ и КАТ не са контролни органи, а само органи , при това женски.
  • 4
    7
    03
    Само да попитам къде са контролните органи, като ДАИ за да ги проверяват. Не е нормално да возиш хора и да имаш алкохол. Тоя простак заслужава докато е жив, да не види книжка.
  • 12
    6
    Янко от Перник
    Пълно е с такива чичаци, цял ден смучат на работа, и накрая на деня се мятат в колата за да се приберат, на по кило концентрат!
  • 11
    5
    Иванова
    Добре, че не е утрепал някого! Пияндурник мръсен!
  • -3
    4
    Калоян
    КАТ са виновни
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари