Пиян турист открадна такси и катастрофира в Несебър

0

Младият мъж е испанец, качил се зад волана след употребата на 1,74 промила алкохол.

Много пиян турист сътвори невиждан екшън тази сутрин в Несебър, научихме от Флагман.бг.

Испанец на видима възраст 28-29 години, който е купонясвал цяла вечер, е успял да открадне такси, собственост на несебърски бакшиш, след което да си спретнал истинско рали по улиците на Слънчев бряг и Несебър, разказаха наши читатели.

В 10:05 часа пияният на кирка турист катастрофирал зрелищно до хотел „Делфин“ – между Несебър и Равда. Той се забил в много стара Мазда със софийска регистрация.

За секунди загубил съзнание, което на практика го предотвратило опита му да избяга. Будни граждани веднага са се намесили, след което хърбавият испанец, който едва се държи на краката си, пробвал да се сбие с няколко здрави момчета, опитващи да го задържат до идването на полицията.

Полицаите продължават да разпитват свидетели на инцидента, а испанецът е окован с белезници на мястото на катастрофата

Резултатът разбира се е предвидим – укротен е, извършен е граждански арест и шофьорът е спокоен като агънце при идването на полицията.

Тестът с дрегер е отчел 1,74 промила алкохол в кръвта, а туристът е арестуван и ще бъде съден. Не е изключено да има и дрога, защото изглеждал силно превъзбуден, разказаха свидетели на инцидента. Грози го ефективна присъда заради чутовната му изцепка при която по чудо не пострада някой.

Ще му бъдат повдигнати няколко обвинения - за кражба на автомобил, шофиране в нетрезво състояние и причиняване на катастрофа след употреба на алкохол, евентуално и наркотици. Очертава се да прекара следващите 5-6 години зад решетките.

Източник: flagman.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари